Carnivere In Parma

8,4

Basado en 217 opiniones encontradas en 2 webs


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tend

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in Parma
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di cucina Italiana in Parma

I clienti commentano i loro piatti di...

carne dolci antipasti controfiletto

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Recensioni Nota
Google 141 9.6
Recensioni Nota
TripAdvisor 78 9
Very welcoming and intimate place and impeccable service. Open kitchen and a lot of quality in the products offered. One of the best meat restaurants in the Parma area and province.
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25 Marzo 2024
10,0
Excellent experience, various types of meat, I will definitely return. Costs a little above average (40-60 euros per person), but linked to the quality of the product and service.
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12 Marzo 2024
10,0
Definitely one of the best restaurants in Parma and its province, absolutely worth trying. Truly exquisite staff and owner.
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26 Febbraio 2024
10,0
Spectacular! They also have a butcher shop where I returned the next day.
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14 Febbraio 2024
10,0
We were left speechless! The best meat in Parma ❤️
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11 Febbraio 2024
10,0
Ristorante accogliente, curato nei dettagli, ideale per una cena romantica. Il tavolo è sempre apparecchiato con cura così come i piatti che sembrano opere d’arte. Per chi ama la carne è il top, il menù non è mai banale, viene aggiornato periodicamente e tutto frutto dello chef Andrea che prepara dagli antipasti ai dolci, e qui traspare davvero la passione che impiega nel suo lavoro. Gianna è preparatissima sui vini da abbinare ai piatti e consiglia sempre al meglio cercando di capire ogni esigenza e gusto personale, inoltre fa sentire sempre a proprio agio..si può trascorrere una piacevole serata in coppia o in compagnia, al sicuro da confusione e affollamento, super consigliato!
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08 Febbraio 2024
10,0
A unique place of its kind where everyone works with a distinctive passion and professionalism. Gianna, very talented in the dining room, accompanied us, as if on a journey, telling us about each dish and pairing it with the right wine, always smiling and helpful. Chef Andrea won us over from behind the glass window of his open kitchen, where he moves between the embers and grill with rhythm and great vocation, creating dishes that amaze with the highest quality meat combined with original and never banal ingredients. The guarantee of never leaving disappointed, but always satisfied from start to finish. Top!
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31 Gennaio 2024
10,0
Fabulous fillet with black truffle preceded by a pumpkin entree to fly away... highly recommended! Congratulations to everyone for the super professional service and especially to the chef for the passion he puts into his highly successful dishes. Well done!
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31 Gennaio 2024
10,0
Servizio impeccabile, il personale discreto e preparato sempre disponibile e puntuale nel servizio, la qualità dei piatti è indiscutibile, lo consiglio assolutamente per provare l'esperienza eno gastonomica unica nel suo genere
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28 Gennaio 2024
10,0
Sono stata diverse volte da Carnivere , ed è sempre impeccabile e accogliente . Per veri amanti della carne di qualità! Un’esperienza sempre straordinaria, anche grazie allo staff e al nuovo Chef che curano ogni minimo dettaglio. Se non lo avete ancora fatto … prenotate e andateci ! Sono certa che anche voi tornerete più e più volte …
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21 Gennaio 2024
10,0

Ristoranti simili a Parma

8,4
540
Recensioni

Hostaria da Ivan

11/02/2024: Awesome place! Truly perfect for a little romantic getaway!
03/01/2024: Amazing food, good service, tasty wine
8,4
1166
Recensioni

I Boschi di Fornio

02/04/2024: I have been a customer of the Osteria di Fornio for at least ten years, although I go about once a year due to the distance between my place of residence and Fidenza. This restaurant is a real point of reference for good Emilian cuisine, expertly revisited by the chef in a more contemporary key, without however distorting it. At these levels of quality it is difficult to talk about dishes being better than others. However, I would like to point out the Buon Insieme menu, thanks to which we got to know the Osteria di Fornio years ago, which represents an excellent way to get to know the dishes of this place and its territory at 360°. The welcome from the dining room staff was also genuine and professional, led by the friendly husband of the chef and co-owner. A service as warm as that of taverns and as attentive as that of an excellent restaurant. Absolutely recommended and, without doubt, we will continue to return.
01/04/2024: Good food and hospitable environment Good service, waiting times could be improved a little

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