Sono stata in questa Osteria a Giugno, non per caso, ma perché mi era stato consigliato! Mi hanno fatto accomodare nella parte estera del ristornante, luogo intimo e accogliente. Sono partita mangiando una tartare, come secondo una tagliata e in fine una bella torta fatta in casa… Beh che dire, il cibo era ottimo e la ragazza che mi ha servito e’ stata super gentile e premurosa. Ci tornerò sicuramente !!! Consigliatissimo
carlotta p
.
24 Giugno 2025
10,0
Small, typical restaurant. Very good food. Nice atmosphere. Super friendly people. Very affordable. Highly recommended
Ingrid Nickmans
.
19 Giugno 2025
10,0
A place where you eat very well!
Luisa Marini
.
15 Giugno 2025
10,0
We had dinner in this simple but welcoming family-run restaurant. There is a genuine and relaxed atmosphere, also thanks to the owner, who is always present and very helpful. The cuisine is home-made, with dishes prepared with care and quality ingredients. A place where you feel at home, ideal for those looking for authentic flavors and a warm welcome. We will gladly return!
Fabio Musitelli
.
06 Giugno 2025
10,0
The menu was hard to read, so I was thankful that the female server kindly explained everything to me in English. Very kind. I had gnocchi, pork cheek tomato pasta, and duck breast steak(?), and they were all delicious, but the pork cheek tomato pasta was really delicious, so I want to go back to eat that next time!!! When I paid after eating, the price was very reasonable, which was nice. (The man didn't seem to speak English - please understand)
Sophie C
.
25 Maggio 2025
10,0
Siamo andati in questo ristorante consigliato dal B&B in cui pernottavamo. È stata una bella e piacevole sorpresa. La location è particolare ed accogliente e sembra di fare un viaggio nel passato! Il È un ristorante a gestione familiare e propone, grazie ai consigli del "signor cameriere" (così lo avevamo soprannominato, vista l'eleganza che presentava), un menù di pochi piatti ma veramente ricercati e deliziosi. Solo per indicarne un paio, consiglio il tortino come antipasto e il peposo, ma ci sarebbe da divertirsi ad assaggiare tutto. Dopo questa prima esperienza, siamo ritornati anche la sera successiva. Lo scrivo giusto per completezza, i prezzi sono giusti ed economici: ottimo rapporto qualità/prezzo. Ovviamente conviene prenotare. Per chi è celiaco come me, non ci sono problemi in quanto basta farlo presente e anche i primi possono essere fatti senza glutine. Una goduria unica. Buon viaggio culinario!
Antonio T
.
28 Aprile 2025
10,0
In a small village, a very typical little retro restaurant where the dishes are incredibly divine. I highly recommend.
Adayoka Tribalefusion&dolcevita
.
28 Aprile 2025
10,0
Just amazing. The best speghetti alla Matriciana in Italy, worth a trip on itself.This restaurant is a little gem, quality of the ingredient and of the food is off the charts, The Chef is worthy of a Michelin star and her creativity is reflected in a simple but at the same time unique menù. Pino wine list offers some of the best Brunello and Rosso in Montalcino, with focus on small producers. Hard to do better than this.
Er Fr
.
19 Aprile 2025
10,0
the best cafe met in Italy with extremely delicious food. We order Peposo con patate (beef with potato) and baccarat con ceci (cod with chickpeas) are full of chef’s creativity. And the people are very kind here! They help us in menu translation, and the chef is also very patient!
Yixiong Yang
.
08 Aprile 2025
10,0
Highly recommended!
Typical Tuscan family-run restaurant.
Both the first and second courses are excellent (in particular the sangiovese sausage).
Owner and staff very kind and hospitable.
Olga Cocita
.
15 Marzo 2025
10,0