The atmosphere and service are truly excellent and relaxing. As for the food, not very high but I would say medium high..very clean if there is a tonic add it yourself.
The bill instead without aperitif, without any alcohol, 3 artichoke appetizers, 3 first courses not of fish!, 2 desserts and 2 coffees 1 of water: 65 euros per person... it seems a bit high to me.
In the center you can eat at these prices but at least one more course or drink a medium bottle.
Giuseppe Fioretti
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14 Maggio 2025
8,0
The years pass but this restaurant always remains something spectacular that knows how to renew itself and propose itself to new generations with the quality and style that has always distinguished it.
moreno corelli
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25 Aprile 2025
10,0
Extreme attention to detail, excellent quality, courtesy and wonderful wine cellar. A treat for the mood and the palate
Ambulatorio Veterinario San Luca
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14 Aprile 2025
10,0
Everything perfect, the tortellini are something magnificent
Vittorio Rinaldelli
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29 Marzo 2025
10,0
Excellent service
Dated environment, but being well managed it is very pleasant
Very well-prepared traditional dishes
Prices understandable, in some ways, but too high
Marco
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28 Marzo 2025
10,0
What can I say…. In Bologna, number one for me.
Marco
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23 Febbraio 2025
10,0
I booked to celebrate my partner's birthday, asking for a bouquet of flowers to be found on the table. Welcomed with the usual great kindness, they accompanied us to the table embellished with a wonderful and very fragrant bouquet of flowers. Dinner was with tortellini drops of gold, maccheroncini al torchio with culatello ragù, Bitone-style beef fillet, shelled prawns, water, a glass of red wine, I had brought the dessert and they served it to us with happy birthday music. I already knew the place and over the years it has always remained at the same level in terms of quality, menu and impeccable service!!! Excellent quality dishes for raw materials and flavours. I think I can say that if it is not the best restaurant in Bologna it is certainly among the top 3.
FRANCESCO CASTAGNOTTO
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09 Febbraio 2025
10,0
Siamo tornati dopo un po’ che non ci andavamo, devo dire che sono sempre speciali.
Servizio sempre impeccabile.
Abbiamo cenato a base di pesce, il crudo buonissimo, il rombo con i carciofi squisito. Per noi parlare de i dolci, veramente eccezionali.
Complimenti a tutti!!
Nonna Papera
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23 Gennaio 2025
10,0
So, then. Very beautiful, particular location, certainly not an ordinary place. It would be worth a visit, if it were just for that. I ate well overall, but honestly I didn't eat anything that was unforgettable or that would make me think, in the future, “ohh what a lovely dinner! It was worth the thought of spending 200 euros between two that evening!”. No, definitely not, I've eaten better in several trattorias. The staff are kind and want to set a tone, but oh well if I spend 7 euros on a cover charge and you want to be chic, at least be impeccable... and if I spend 20/30 euros for a first course, at least let it be tasty! Good tortello, but the saffron was almost imperceptible... my garganello with white ragout tasted of little. Again, all good, but in my opinion not worth the price. Overall, I wouldn't recommend it
M F
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23 Gennaio 2025
6,0
Dopo il consiglio di un amico, vengo a mangiare qui a cena per provare questo posto. Premetto che online non c’è un menu reale con tutti i piatti e con i prezzi, quindi non potevamo sapere com’era il posto e cosa ci avrebbe aspettato. Entriamo, posto molto molto carino, personale molto gentile e professionale, come lo è stato per tutta la sera, però ciò che non ci aspettavamo sono stati i prezzi e appunto il tipo di posto molto classico e curato. Comunque prendiamo un piatto di tagliatelle con ragù bolognese, 20€, il cui ragù non era nemmeno così tanto saporito e forte come piace a me, tortellini goccia d’oro (con zafferano e prosciutto crudo), €25, ma anche qui, sapore di zafferano leggero e pezzetti di crudo si potevano contare sulle dita di una mano. Di secondo prendiamo la cotoletta alla bolognese, €25, e sinceramente, anche se di vitello, comunque non mi è piaciuta gran che, c’era troppo la nota di parmigiano che sovrastava tutto. La cosa più assurda ed imbarazzante, a mio parere, è stato il prezzo del coperto, €7 a testa… e lì che uno si chiede il perché!!! Ci sono tanti altri ristoranti che fanno pagare qualche euro meno e comunque si ha un servizio super professionale e cordiale, qui boo, 7€ e non c’era nemmeno del pane fresco o non so che altro per giustificare un minimo la cosa ma solo dei grissini e streghette.
Allora premetto che la qualità è buona, le tagliatelle in sé, così come i tortellini erano buoni, però a mio parere il ragù non mi ha fatto impazzire e tanto meno il condimento dei tortellini, cotoletta vabbè ognuno la preferisce a modo suo, però sinceramente pagare 108€ con 2 primi, 1 secondo, 1 dolce e dell’acqua lo trovo davvero esagerato. Darei 3.5 stelle perché la qualità non era proprio nella media dei ristoranti bolognesi però non me la sento nemmeno di dare 4 visto sia il rapporto qualità prezzo e sia i condimenti che non ci hanno soddisfatto
Michele
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03 Dicembre 2024
6,0