Bistrot Central In Aosta

8,6

Basado en 509 opiniones encontradas en 2 webs


tend

6
Di 272
in Aosta
3
Di 137
di cucina Italiana in Aosta

I clienti commentano i loro piatti di...

pasta hamburger gnocchi patate carne funghi caffe vitello tonno dolci ragu

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 344 9
Recensioni Nota
TripAdvisor 170 9
This is a wonderful restaurant. I will return to Italy in May and will definitely pay another visit.
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14 Aprile 2025
10,0
Nice time and delicious food. Very professional team.
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16 Marzo 2025
8,0
Great food and excellent wine. Must try!!!
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08 Marzo 2025
10,0
Locale interessante con una buona selezione di vini, il menù è vario ma presenta pochi piatti tipici valdostani, direi più piemontese, ad ogni modo buono, pecca il servizio, lento e confusionario, una vera pecca!
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06 Marzo 2025
6,0
I stopped for a business lunch, but I had no idea of ​​the welcome I was given by a nice and smiling waitress and this in itself is very important, but the best was when I ate the pumpkin gnocchi with mocettta and bleu cheese d'Aosta… really tasty and appetizing
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16 Gennaio 2025
10,0
Went for New Years Eve family meal, food very tasty and service attentive, good value for the food received
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08 Gennaio 2025
10,0
My girlfriend and I stopped for dinner. Impeccable waitress and service, really good food! Absolutely to take the vitello with tuna sauce, plin and gnocchi... The wine list isn't bad either! We will absolutely return
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29 Dicembre 2024
10,0
Cozy, tidy and intimate location. Good and traditionally excellent dishes. Perfect service, I had even made a mistake in placing an order and with amazing kindness the staff took steps to fix it. More than correct quality-price ratio! Highly recommended!!!
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22 Dicembre 2024
10,0
Wonderfully eaten in a welcoming environment. This could be the summary but I can assure you that the Fassona tartare cut with a grill and the dessert with chestnuts and honey ice cream were pure poetry. Great variety of wines combined with considerable expertise on the part of the chef.
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12 Dicembre 2024
10,0
Io e il mio partner abbiamo cenato in questo bistrot nel centro di Aosta, scovato su The Fork, ed è stata un’esperienza che ci ha conquistati. Il locale ha un’atmosfera elegante e curata, perfetta per una serata speciale. La cucina è di altissimo livello, e si percepisce la grande attenzione nella preparazione di ogni piatto: tutto, dall’antipasto al dolce, era semplicemente delizioso. Abbiamo iniziato con un vitello tonnato straordinario, seguito dai secondi: polpo e guancia con purea. In tutti e tre i casi, posso dire che difficilmente ho mangiato versioni migliori di queste pietanze. Il tutto accompagnato da un calice di vino valdostano consigliato dal personale, una scelta perfettamente in linea con i piatti. Per concludere, una tartaten e un gelato alla crema, entrambi impeccabili. Il servizio è stato puntuale e cortese, con un rapporto qualità-prezzo davvero ottimo. Un luogo che consiglio vivamente a chiunque voglia gustare cucina di qualità in un’atmosfera raffinata.
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07 Dicembre 2024
10,0

Ristoranti simili a Valle d'aosta

8,6
746
Recensioni

PIERRE ALEXIS 1877

22/03/2025: From Sanremo to Courmayeur is not a moment ... but it was worth it! A pleasant discovery ... traditional revisited with flashes of creativity! A pigeon to scream ... but no less the other dishes! An excellent cellar with more than honest markups! The staff is prepared and attentive! We will return very willingly! Thank you 🙏
15/03/2025: Interesting special restaurant and different from all the others in the valley. Refined menu but within everyone's reach, literally spectacular dishes with studied and super interesting combinations even if sometimes unusual. The waiters make you feel at home and are very attentive to service. The "Selvaggio" tasting menu was an exciting journey and you can see that the chef loves what he does and tries to convey all his passion, succeeding fully. The menu is seasonal, so I won't list all the dishes because they could be different tomorrow. Certainly what impressed me the most was the celery sorbet, with fresh sweetened celery. The pigeon is definitely the best dish.
8,6
1852
Recensioni

Il Balivo

01/04/2025: Excellent restaurant, I will return
22/03/2025: Nice restaurant with a focus on meat. Very good bistecca Fiorentina. Good wine selection.

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