What can I say? A place where the art of Benito and his family continues with love and courtesy to all their customers. I've been several times for lunch and dinner, and I have to praise everyone, including the kitchen and the waiters. Fine, authentic cuisine, rooted in tradition. For those who don't give and want, send and you'll appreciate the good taste. Thank you, JorgeAntonioLuís
Jorge Antonio Luìs Lamia
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05 Ottobre 2025
10,0
Excellent restaurant. The chef even cooks for world leaders! Highly recommended. The fish is always fresh!
Bartolomeo Cuccia
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26 Settembre 2025
10,0
I spent a night working there. The rooms were clean and tidy, the location on the hill was beautiful, and the restaurant was top-notch. For lunch, I had a delicious rice dish. In the evening, I had a raw fish appetizer and a mixed fried fish dish. Not good...but delicious. Then there was the lobby, with the photos of the owner and all those people...beautiful, I liked it.
silviu cocisiu
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22 Settembre 2025
8,0
Noisy atmosphere in the internal room, perhaps better to sit outside if possible
Edgard Wilfred Kamdem Kounche
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19 Settembre 2025
10,0
Restaurant surrounded by greenery. Excellent food. Fast and friendly service. Prices are reasonable for the quantity and quality.
Mario Isernia
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24 Agosto 2025
10,0
Excellent menu with fresh fish and porcini mushrooms, well recommended by the waiter, fair prices
ruggiero gentile
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22 Agosto 2025
10,0
A sublime restaurant, serving traditional meat and fish dishes. The freshest ingredients, sourced from the port of Anzio, offer a wide selection. Excellent wine list. Professional and impeccable service. Excellent hospitality. Pleasant atmosphere. A staple of Lazio dining.
Alessandro Aielli
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19 Agosto 2025
10,0
They are number 1, welcoming and homely, with wonderful staff.
Farzan Khoshnoudi
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18 Agosto 2025
10,0
Locale sempre elegante con personale sempre al top super attentissimi i camerieri.
Cibo sempre di altissima qualità ,molto elaborati ,con piatti molto particolari.
Prezzi non nella media adeguati alla qualità alta
Lu0807
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15 Aprile 2025
8,0
Benito Al Bosco è e rimane nel tempo un’eccellenza dell’arte culinaria italiana. Vengo spesso in questo ristorante ed ogni volta è un susseguirsi di emozioni che solo la cucina di Benito al Bosco e la famiglia Morelli possono regalare.
Dalla cucina di mare con il pescato di Anzio ai piatti della tradizione veliterna/romana, tutto è perfetto.
Una nota di elogio va anche al personale di sala guidati magistralmente da Roberto Morelli, sempre attento al cliente e all’eleganza del tavolo e del locale stesso.
Principalmente mi reco per la cucina di mare ed i piatti che amo sono il risotto ai frutti di mare con profumo d’agrumi; il tagliolino cacio, pepe e gamberi; la spigola o l’orata guarnita con carciofi croccanti e per ultima la meravigliosa frittura!
Oltre alla prelibata cucina, Benito al Bosco possiede una meravigliosa cantina in cui si possono scegliere etichette di tutta Italia e non solo!
Come in un bosco, a seconda delle stagioni, si possono trovare vari frutti e prelibatezze tra i tanti voglio menzionare i funghi porcini, le fragoline e i frutti di bosco.
Consiglio vivamente tutti coloro che sono di passaggio in quel di Velletri di fermarsi in questo paradiso e lasciarsi coccolare dalla cucina, dal servizio e dalla location unica!!
Alessandro Cataldi
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12 Aprile 2025
10,0