The location, food and services are on the high level.
Love this venue.
The aperitifs are delicious and the menu changes depending the season
Oxana Mereutsa
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18 Marzo 2024
10,0
Wow wow wow, always great, beautiful place and friendly, helpful and friendly staff. Also very attentive.
I only have one note also referring to the moment of payment. In my opinion the elephant ear was not cooked in butter or veal. Still good but not what it should be.
Anyway, congratulations especially to the staff
Recensioni serie
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12 Marzo 2024
8,0
Great restaurant, great atmosphere, very tasty food, fast service.
Irina Plotnikova
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11 Marzo 2024
10,0
I had dinner with my wife, excellent food and attentive service.. we will be back
Paolo Brambilla
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10 Marzo 2024
10,0
Trendy place, good food and attentive service. Characteristic place.
Lauro Ghidini
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09 Marzo 2024
10,0
In agreement with the hotel in which we stayed we had a wonderful dinner, excellent service, excellent value for money... the top
Stefania Roger
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07 Marzo 2024
10,0
I have known Antigua for years, going on several different occasions: aperitifs, after dinner, dinner, communion parties, Sunday brunches, even with a mask during Covid when no one was going!!! :)) The food, the cocktails, the quality, the service, the kindness are always excellent... yesterday on the occasion of an evening tasting of Piedmontese wines accompanied by meat-based dishes, a truly excellent experience!! I hope they will repeat other evenings like this, I will be there!!! Well done! 👏👏👏
Marta Bongini
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01 Marzo 2024
10,0
Davvero una cena squisita! Tutti al tavolo hanno apprezzato ogni singolo piatto. Anche il servizio decisamente molto attento e presente.
Nicoletta Ferri
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13 Febbraio 2024
10,0
In una posizione stupenda ( per me uno degli angoli più belli della brianza). Bel l’ambiente interno. Cucina buona ( diversi tagli di carne) . Posto non economico
Ilaria
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31 Gennaio 2024
8,0
Pranzo coi parenti (eravamo in 10).
Il personale è stato molto cordiale e attento a ogni nostra richiesta/esigenza.
Consiglio molto il flan, buonissimo e delicato. Stessa cosa per il prosciutto.
Come primo ho preso i maltagliati con il ragù (carne molto buona).
Come dolce una crostata di arance e albicocche (con pezzi di albicocca) con una pallina di gelato alla crema e un cerchio di marmellata.
Elisa Meda
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21 Gennaio 2024
8,0