Great food, great service and relaxed atmosphere.
Simon Schneider
.
10 Febbraio 2025
10,0
Spectacular experience for the taste buds!
errico thebest
.
09 Febbraio 2025
10,0
This evening we will have a Club CAPRICCIO dinner, about thirty people, after an inspection the place is very nice and clean.
Its characteristic is that they all make VENEZUELAN dishes.
We will be able to tell you tomorrow how we ate
Giuliano Sessa
.
16 Gennaio 2025
10,0
Very characteristic place in Trieste, where you eat excellent fresh fish.
Lorenzo Bisogni
.
09 Gennaio 2025
10,0
Typical old-fashioned welcoming tavern, we were there on December 30th, we had dinner with fresh products cooked at the moment, excellent service, welcoming and intimate environment, it will certainly remain a good memory. Compliments
gabriele gasparri
.
07 Gennaio 2025
10,0
Random discovery during a visit to the city. Pleasant, warm and welcoming environment. Owner who illustrates and cooks his dishes with passion. Exceptional raw materials that are transformed into excellent dishes.
igor scarrone
.
03 Gennaio 2025
10,0
Ottima cena di pesce. Locale accogliente. Il personale attento cordiale. Ottimo rapporto qualità/ prezzo. Consigliatissimo
Laura D
.
16 Dicembre 2024
10,0
Discovering in a corner of Trieste the time stopped by the welcome of the past and the welcome of a corner of home was truly a nice surprise.
Simple and retro, few dishes, but all of a very high quality. Mixed fruit with real fish (even mullet and flounder). Natural spider crab with a thousand seafood flavours. Prices appropriate to the quality of the raw material.
maria teresa colasanto
.
06 Dicembre 2024
10,0
Service was excellent and the food lovely!
Jorge Rivero Sanchez
.
22 Novembre 2024
10,0
Iniziamo dalle note positive. Locale carino, servizio cortese ed attento. Ottima scelta dei vini. Le note dolenti cominciano col cibo che, a mio giudizio, non era affatto curato. L'antipasto di crudi di pesce era scadente, gli scampi crudi erano accettabili mentre le canocchie avevano forte gusto di ammoniaca, il carpaccio di pesce era del tutto anonimo. Ho poi preso le bavette con gli scampi, capisco che gli scampi debbano essere interi per dare più gusto, ma sarebbe bene almeno incidere il carapace in modo da facilitarne l'estrazione. In generale il piatto era slegato, delle semplicissime bavette al pomodoro con sopra degli scampi non curati.
Il conto è stato onesto.
Leonardo M
.
17 Novembre 2024
6,0