We found this place by an accident. This is a literal hidden gem! Very sweet and helpful service, interesting meal offer. Everything tasted absolutely delicious. Music playing there (George Michael, Quenn, INXS…) added to a really wonderful atmosphere. 🌼totally loved it here!
Natália Krajčovičová
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10 Maggio 2025
Amazing place! The waitresses were kind and told us a lot about the wines they offer, the food was incredibly delicious, and we didn't have to wait a lot. The prices are a bit high, but not unreasonable for the great food and service.
Álmos Beyer
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03 Maggio 2025
Siamo capitati per caso essendo di passaggio a Cividale. Locale molto carino, personale cortese e disponibile. Il cibo è veramente buonissimo e di ottima qualità. Complimenti ai cuochi perchè ci siamo leccati le dita! Se ci capiterà di ripassare da Cividale non mancheremo di ripassare. Locale super consigliato!
guidoastolfoni
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06 Aprile 2025
Best seafood pasta of my life ❤️
Melanie Ritzer
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06 Marzo 2025
Average quality food, on the other hand good wines and friendly service. My experience did not make me think "we will return". Price/food/quantity/quality ratio to be reviewed.
daniele cozzarolo
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01 Febbraio 2025
Excellent Sicilian-inspired restaurant in the historic center of Cividale mi
Bepi Collavini
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18 Gennaio 2025
The experience at Antica Trattoria Dominissini is always worth it! The "ajo e ojo" variant is exceptional. Recommended place without a doubt!
Lorena Sabbadini
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15 Gennaio 2025
I'm usually of few words... But this place deserves a lot of praise for everything... I highly recommend you try it and come back
ANDREA BALDI
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21 Dicembre 2024
Sicilian cuisine in Friuli? It's possible why not? Nice, well-run historic restaurant, you eat well, you spend the right amount without bleeding out, generous portions, go there!
Manuel
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16 Dicembre 2024
Tra i minuscoli vicoli della tranquilla Cividale del Friuli tra il Natisone e piazza San Francesco, si trova L’antica trattoria Dominissini, il ristorante del Cuoco Adolfo Ritirante.
Una piacevole corte in pieno stile siciliano.
Il servizio semplice ma curato, ti fa sentire a casa, grazie a Marisa.
La cucina di Adolfo è assolutamente sincera, fortemente legata ad una tradizione siciliana eseguita alla perfezione.
Non c'è spazio per l'innovazione ma quello che viene proposto nelle intenzioni è esattamente quello che poi si ritrova nel piatto.
Le cose più interessanti da segnalare per me sono:
Antipasto con sfizi siciliani
Aglio e olio con bottarga di tonno
Pasta con i ricci di mare (sublime)
Tagliata di tonno o involtini di pesce spada
Dolci classici, ma il cannolo siciliano croccante con un ripieno classico e delizioso.
Antonio M
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02 Dicembre 2024