Best rib I've ever eaten. Excellent service, well-stocked wine list
Alessandro Zaccaria
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05 Maggio 2025
10,0
Stopped in passing, nice place, really good food, excellent meat, side dishes and desserts, nice staff, good, I'll definitely be back ok 👌
Massimo Verona
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10 Marzo 2025
10,0
Nice and quiet place.
The food is great and the price is good.
Jivko Chakarov
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01 Marzo 2025
8,0
A "poor" environment of the old taverns but a precise menu aimed at rewarding the prized meat and truffles with the grappa cheeses. The wine list is incredible for all palates and budgets
Enrico Barison
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23 Febbraio 2025
10,0
Abbiamo cenato in questo locale qualche sera fa in coppia. Ne avevamo sentito parlare molto bene e si è confermato un’eccellenza . Da subito ci ha colpito l’atmosfera calda e accogliente. Il personale è molto cortese e preparato a soddisfare ogni esigenza, nonostante il locale fosse al completo siamo stati coccolati dall’inizio alla fine della cena. Una particolare nota di merito va sicuramente alla carne e all’accurata carta dei vini, ma abbiamo trovato deliziosi anche l’ antipasto e il dolce. Torneremo sicuramente.
Ilaria Z
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15 Febbraio 2025
10,0
Truly excellent! We had lunch here on a Saturday afternoon, a quiet and truly excellent place! High quality ingredients and very attentive service
Chiara Brugnolaro
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01 Febbraio 2025
10,0
Locale ben arredato ,personale gentile e in zona entrata camino x griglia che scalda...i cuori!
Cibo buono e ben presentato.costata buona e cotta bene.
Buona la cantina dei vini.
Prezzi nella media x la tipologia del cibo.
Lobo P
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27 Gennaio 2025
10,0
We had a Prussian beef rib eye for two, a bottle of still water and two glasses of Valpolicella Ripasso for a total of €140.
The meat was excellent, I appreciated that they serve free side dishes of potatoes and vegetables. I digested the meat well, unlike my experience in other places.
I would gladly go back.
Marta Bergamo
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16 Gennaio 2025
10,0
Nothing to say.
Great service, great location and great meat and more
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And to finish, dessert accompanied with a glass of port.
omar cavazzon
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15 Gennaio 2025
10,0
Very rustic and delicious. Attention, payment is made based on the raw weight. The best choice is fillet. 28 euros pp. Is cheap
Bernhard Tochtermann
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07 Gennaio 2025
10,0