High level culinary experience in a refined environment
Leonardo Corneo
.
07 Aprile 2024
10,0
By chance I was able to try the lunch menu with 3 very tasty and well prepared courses. Elegant and refined location. Very courteous dining room staff.
Stefano Carucci
.
28 Marzo 2024
10,0
Kind, courteous, polite, nice people.
Rare commodity today. Well done
massimo oldani
.
27 Marzo 2024
10,0
Friday lunch menu: revisited and harmonious dishes, the right quantities for a working afternoon.
Top environment, service and landscape surroundings.
Luca Nizzola
.
16 Marzo 2024
10,0
Abbiamo mangiato benissimo!! Molto bravi
Agnese Galeazzi
.
03 Marzo 2024
10,0
A refined and elegant experience, excellent food and service...we savored the Lunch time menu with 3 truly delicious courses...the place is also really beautiful, I live not far away but I had never been there...super recommended!!
Jennifer Bennici
.
26 Febbraio 2024
10,0
Sublime. Historic haute cuisine restaurant. Returned in January on one of those gloomy days in Lombardy. On a weekday during the lunch break. I ordered the 30 euro Lunch Time menu available from Tuesday to Friday, with three courses chosen by chef Maurizio Gerola. What can I say... An absolute sensory experience. Starting from the appetizer: an egg cooked at low temperature with Jerusalem artichoke cream and raw ham powder: exquisite. The main dish offered that day was Sardinian fregola risottata (cooked like a risotto) with anchovy mayonnaise: 10 and praise. Finally, the 30 euro menu of the day offered a dessert of a soft pumpkin cream with vanilla sauce and a sheet of bitter chocolate, very good. We paid little more than in a restaurant and ate like a king, like a starred restaurant
Riccardo Barlaam
.
18 Gennaio 2024
10,0
Location molto suggestiva, ristorante storico, molto curato.
Cucina raffinata e innovativa con molti prodotti del territorio.
Servizio eccellente.
Abbiamo provato il menù degustazione che ci ha decisamente soddisfatto
Torneremo sicuramente
Street66
.
13 Gennaio 2024
10,0
Buona leggermente caro ma la carne è ottima….
MACIO MACIO
.
07 Gennaio 2024
10,0
Il posto, con la piazzetta alberata, l'antica statua, il ponte sul Naviglio, continua a mantenere il suo grande fascino: se poi venite in una sera d'inverno con una leggera nebbiolina il quadro pittoresco è perfetto. L'interno del locale non è da meno: piccole salette, soffitto in legno, grande camino, atmosfera del passato, sobria eleganza. Il servizio è cordiale e inappuntabile. A questo punto il cibo potrebbe anche essere solo un corollario. In realtà la cucina, che si ispira alla tradizione con moderata creatività, è buona. Ho assaggiato il menù degustazione (6 portate a 75€): era molto apprezzabile e con sapori sapientemente equilibrati (anche se un po' più di grinta gustativa non sarebbe guastata). Interessante la lista dei vini. In definitiva questo è un locale che mi rimarrà nel cuore e penso possa essere molto adatto per portarci chi, straniero, sia curioso di conoscere il sottile fascino di certa campagna lombarda.
giuliano m
.
08 Dicembre 2023
10,0