Dinner August 14th. It is a shop with two external gazebos for a total of approximately 25 seats. A very spartan but genuine place from the past with the owners, husband and wife, very nice. We eat Crescentine made with ancient stone-ground wheat which are particular but very good. Accompany it with excellent cheeses and good cured meats. Special feature if you are the first to book you can decide with the owners what the menu will be (1 first/second course) which will then be for everyone. Extremely informal positive experience, places that almost no longer exist. Ridiculous bill, I left the tip so as not to be ashamed. 20 Crescentine, 1 unfinished plate of mixed cheeses, 1 plate of mixed cured meats that we couldn't eat more than half of, 1 bottle of prosecco, 2 bottles of water, 3 limoncini. 15 euros each, there were 3 of us. Worth the visit. The only flaw was too many flies.
Roberto Giorgi
.
17 Agosto 2024
8,0
Paolo is a very attentive host, the food is good and tastes of local flavours. The place is also unique, with a beautiful view in front of you. Unfortunately, however, we had a bad surprise when it came to the bill, as we were a group and they gave a price per person which did not reflect the quantity of food and drinks consumed, but rather rounded up excessively.
Virginia Sgargi
.
22 Luglio 2024
6,0
very kind and polite, the food is good and above all everything is homemade.
Alberto Giusti
.
16 Luglio 2024
10,0
Cold cuts, cheeses, crescents and fresh and stuffed pasta not to be missed!!
Massimiliano Barbolini
.
14 Luglio 2024
8,0
Oggi 09/06/24 io e i mia amici motociclisti di ritorno da uno splendido giro dell’eroica (10 persone) ci siamo fermati a pranzare in questa piccola bottega/osteria in piedi da ben 70 anni come ci spiegava il titolare,abbiamo trovato un’ambiente tipico e cortese tutto quello che abbiamo mangiato era veramente buono e cucinato in maniera casalinga e genuina,e non da trascurare la simpatia dei due titolari (marito e moglie) lo consiglio vivamente se si passa di lì e d’obbligo fare tappa.ottimo anche il prezzo pagato.
Juri C
.
09 Giugno 2024
10,0
Di passaggio per una visita al Castello di Montecuccolo, io e mia moglie ci siamo fermati a pranzo per uno spuntino veloce ma molto gradito. È una bottega di una volta con dei prodotti della zona veramente ottimi e altri fatti direttamente da loro , come il pane e le tigelle entrambi fatte con il grano antico che coltivano direttamente loro .
Abbiamo mangiato delle buonissime tigelle (crescentine, come le chiamano qui) , un tagliere con degli ottimi affettati e un tagliere con assaggio di uno strepitoso pecorino della zona.
Ci siamo mangiati per dolce delle peschine del forno di Acquaria che la bottega vende. Buonissime .
Una buona bottiglia di Lambrusco e un buon caffè per finire.
Prima di andare via abbiamo acquistato un salame casalingo, pane tigelle e biscotti fatti da loro .
Prezzi onestissimi.
Una bottega di una volta , con prodotti di qualità , con un proprietario che unisce gentilezza ad una passione per il lavoro davvero notevoli.
Ritorneremo
Luca T
.
25 Maggio 2024
10,0
What can I say, like Mr. Enrico Ruffoni, I would also really like to have a treasure like that at home! We should keep places like this open with real flavors more!
Kframe fotografia & video Bologna
.
14 Maggio 2024
10,0
Great choice if you want the genuine stuff. 5 stars well deserved!
Erminio Mucci
.
03 Maggio 2024
10,0
It is only right, after a splendid walk on Via Vandelli, to review this shop full of authenticity. Courtesy and quality of other times!... I would like to have Mr. Paolo's shop under my house!
Enrico Ruffoni
.
29 Aprile 2024
10,0