Excellent quality pizzas, on par with the best pizzerias in Naples, and excellent service: friendly, fast, and efficient. Many compliments and a couple of small suggestions: have the elevator repaired, also to make it easier for those who have difficulty climbing stairs, and, above all, the (very pleasant) atmosphere is too noisy, due to the loud voices of customers and the lack of acoustic treatment. It's worth considering a solution to make consuming your specialties even more enjoyable.
Dario Lampariello
.
26 Agosto 2025
8,0
On my way back from my vacation in Sicily, dinner time was approaching, so I started searching Google for a place along the road where I could eat. I found this place, and the photos already looked promising, and this was further confirmed when I ate the delicious pizza, washed down with the fantastic CALA craft beer. What can I say? If I'm ever passing through, since I live in Abruzzo, I'll definitely know where to stop for lunch. Congratulations on everything.
Cristina Di Rocco
.
26 Agosto 2025
10,0
Truly top-notch!!! From fried foods to pizzas!!! Friendly and helpful waiters, simple but very welcoming atmosphere. Congratulations indeed!
Domenico Valente
.
24 Agosto 2025
10,0
A restaurant I absolutely recommend.
A Calabrian Bosco prepared by maestro Luca.
A true Neapolitan pizza.
Congratulations again.
Giovanni Lento
.
21 Agosto 2025
10,0
Excellent service, fast and punctual. Excellent quality ingredients. Private and welcoming atmosphere.
Francesco P.
.
20 Agosto 2025
10,0
Excellent service, it's the ideal place to enjoy real Neapolitan pizza
Leonardo Polino
.
19 Agosto 2025
10,0
Beautiful location, a wide selection of truly excellent pizzas. Attentive and courteous staff.
domenico romei bugliari
.
16 Agosto 2025
10,0
Excellent, delicious, and mouthwatering pizzas and appetizers. The owner and staff are highly professional and attentive to their customers' needs. An extraordinary experience at this excellent and highly qualified Authentic Neapolitan Pizzeria. We will definitely be back soon and I highly recommend it to my friends.
Eliana Dodaro
.
15 Agosto 2025
10,0
Ritorno per la seconda volta in questo bellissimo locale dove è una gioia persino leggere il menù, ho apprezzato il sito dove ho prenotato con una facilità e comodità unica. Ho voluto provare la pizza dedicata al grande Brunori ed è stata una vera e propria melodia, io che non mangio friarielli, ho apprezzato invece tutti gli ingredienti, unica pecca è stato purtroppo il rilascio di troppo olio risultato quindi pesante, la pizza però è finita lo stesso. Alla prossima!!!
Salvatore L
.
18 Maggio 2025
10,0
Tocca precisare, vista la griglia, che ho preso le pizze e le ho portate a casa, ma ho avuto comunque modo d'apprezzare la qualità del servizio e l'attenzione al cliente che sono elementi assai qualificanti.
Da napoletano che vive da dodici anni in altre città meridionali (Potenza, Matera, provincia di Cosenza) per la prima volta ho potuto mangiare, con mia moglie e i nipotini, una eccellente pizza napoletana di stampo tradizionale.
Giustamente Vincenzo Salemme mette alla berlina il dilagare delle pizzerie gourmet a Napoli e la frenesia di inventare impasti sempre più complicati e fantasiosi.
All'Ammasciata il pizzaiolo-proprietario, invece, usa ancora l'impasto tradizionale. Morbidissimo e al tempo stesso compatto, di facilissima digeribilità. Ha fatto una buona scuola a Napoli: al 22, nel cuore del centro storico, alla Pignasecca, a 50 metri da Spaccanapoli. E così mantiene l'attenzione per gli ingredienti giusti: al punto che anche la pizza più "calabrese" la Brunori sas, bella carica di pepazzi cruschi sbriciolati, ha i friarielli e non i broccoli di rapa ...
ugo maria T
.
10 Marzo 2025
10,0