Very welcoming place, very kind staff and delicious food. Excellent dinner.. I recommend it. Thank you
Patrizia Petrosino
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05 Aprile 2024
10,0
I have tasted the cuisine of many years ago. Amazing, impeccable service, beautiful venue, atmosphere of a tranquility that is now difficult to find.
Raimondo Leghissa
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04 Aprile 2024
10,0
Worth a visit... Foode great, staff are so lovely and friendly. Love the atmosphere...
Gary
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31 Marzo 2024
10,0
Very characteristic and typical Friulian environment. Excellent food especially the meats. Impeccable and excellent service
Olivier Asquini
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25 Marzo 2024
8,0
we were already amazed at the entrance, a long corridor with photos, vintage utensils and much more, the welcome was immediately courteous and warm, a lovely lady accompanied us to the table having a pleasant conversation.
We received excellent advice on what to eat and above all in what quantity, and we met Marco who, with his friendly austerity, served us impeccably.
We tasted local hams, characteristic first courses and the typical barbecue, all excellent, concluding with the delicious homemade ice cream!
I highly recommend it, there is no chance of being disappointed!
MG Leo
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23 Marzo 2024
10,0
Excellent food, quick and precise service. Historic and welcoming place.
William Bassi
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23 Marzo 2024
10,0
Typical Friulian trattoria in Udine. Ate a fantastic Frico and a deviled cockerel that melted in your mouth. Dessert with various flavors of fruit ice cream.
Paolo Bonacorsi (Il Grande Bonak)
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21 Marzo 2024
10,0
Space barley!!! Very warm and accommodating environment. Unfortunately I had to cancel a previously ordered course and with great pleasure it was removed from the final bill. Good and professional.. I will definitely be back!!!
Andrea Tozzola
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19 Marzo 2024
10,0
In occasione d'un pranzo di lavoro, abbiamo optato per questo storico locale sito nella periferia udinese. L'ambiente in sé è molto particolare, laddove non manca di certo una particolare attenzione per i dettagli di arredo. comprensivi di elementi d'epoca e di svariati trofei di caccia. Il menu è vario e spazia da piatti semplici e altri d'eccellenza. Personalmente ho testato i tagliolini al sugo di cervo e goulash come secondo, il tutto annaffiato con un buon Cabernet. Il reparto dolci è altrettanto valido, del quale ho avuto pieno modo di apprezzare ampiamente la crema catalana. Il servizio è valido e rapido, i prezzi sono leggermente più alti rispetto ad altri locali, ma considerata la qualità, nulla da eccepire. Locale degno di una seconda visita.
franz_joseph87
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16 Dicembre 2023
10,0
In dieser traditionsreichen Trattoria fühlt man sich sofort zu Hause. Vom freundlichen Empfang angefangen bis zum Schnaps aufs Haus passte alles. Ganz besonders hervorheben möchte ich das perfekt am offenen Holzkohlengrill gegrillte Steak, aber auch Antipasti und Desserts schmeckten einfach gut. So soll eine Trattoria sein. Sehr empfehlenswert.
scol16
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16 Ottobre 2023
10,0