A good seafood restaurant I discovered a few months ago during my frequent trips to Senigallia.
A few culinary technicalities need reconsidering, in my opinion. The location is very '90s-esque, but overall, it's a good restaurant worth a try.
Chiara WAK
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09 Luglio 2025
8,0
We came to taste the Brodetto Fanese and it went even beyond our expectations: truly exceptional cuisine, service and location!
Paolo Megani
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07 Luglio 2025
10,0
Very good food and excellent quality of fish, you can feel the tradition but I also appreciated some experiments in my opinion fully successful on the appetizers. Attentive and very kind staff, family situation.
simone costantini
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06 Luglio 2025
10,0
I start in an unusual way from the owner and his son: the first a professional expert in the trade, the second an example of courtesy and professionalism. Their rule is fresh and good fish then comes the rest. And the rest was good too. I was with two friends who are experts in the sector and they asked me to come back, because a brodetto alla fanese like this is rare to find .... and you haven't heard the rest I said .... in short for those reading this place is highly recommended
Maurizio Bigi
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28 Giugno 2025
10,0
While on vacation, we came across this wonderful restaurant. Beautiful place, really friendly staff and MAGNIFICENT food.
I would definitely go back if I were to pass by the area again.
Congratulations.
Riccardo Bussolino
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26 Giugno 2025
10,0
The best seafood restaurant in Fano!! I highly recommend it.
Luca Apricena
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24 Giugno 2025
10,0
The raw appetizers are of excellent quality and not banal. The brodetto alla fanese is delicious! An exemplary union of fresh products and tradition. Compliments.
Passing through Fano my wife and I decided to eat at this restaurant also encouraged by the positive reviews... what can I say... everything perfect, excellent welcome, endless wine list, excellent quality food and very well cooked. It's an experience to try. I will return to taste the Brodetto which is by reservation only.
Alessandro Curzi
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29 Maggio 2025
10,0
Posto favoloso con ambiente accogliente e servizio impeccabile. Le materie prime sono super e la lista vini estremamente ben fornita. Posto top👍👍
Paolo M
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06 Marzo 2025
10,0
Siamo stati un venerdì sera in questo ristorante.
Il locale è elegante, tavoli ben disposti, alla giusta distanza l'uno dall'altro.
Il menù cambia (credo) in base alla stagione ed è facilmente consultabile dal sito.
Abbiamo ordinato come antipasti il poker e le polpette di pesce bianco, devo dire tutto ottimo, in particolare le seppie con i piselli.
Interessante l'idea di accompagnare con pane, muffin salati al formaggio e piccoli sfilatini al pomodoro.
Come primi piatti abbiamo ordinato: la chitarrina ai crostacei, primo realizzato con cura, pasta al dente, crostacei presenti; magari avrei messo un po' più di pasta (anche in considerazione del prezzo).
I paccheri al baccalà ci sono piaciuti meno, un po' troppo "lavorati" per me, credo il baccalà si debba sentire tanto nei piatti che lo prevedono, possendono un carattere e sapore che lo contraddistingue dagli altri.
Infine il dolce: un ottimo tortino all'arancia e Grand Marnier.
I prezzi sono certamente adeguati alla qualità del pesce, di alto livello, consultabili dal menu online, e quindi medio-alti. Sui dolci magari si potrebbe togliere qualcosa.
Valutazione di 4.5 arrotondata a 5 anche per premiare il Signor Enrico, uno dei proprietari, molto disponibile nella scelta dei piatti, ed adeguato conoscitore della carta dei vini, aspetto per nulla scontato.
Merita la visita.
Szapurusu
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01 Marzo 2025
10,0