Al Persef In Livigno

8,6

Basado en 295 opiniones encontradas en 2 webs


tend

10
Di 114
in Livigno
1
Di 10
di cucina Vegetariana in Livigno

I clienti commentano i loro piatti di...

cioccolato

Gestione recensioni

A wonderful journey with taste. I highly recommend it.
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10 Aprile 2025
A really special treat. Great experience from start to finish.
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05 Aprile 2025
Abbiamo cenato Al Persef durante il nostro soggiorno all’Hotel Sporting. La nostra esperienza complessiva è stata eccellente. Abbiamo optato per il menù di quattro portate a mano libera dello chef. La cucina è sicuramente di alto livello; i piatti sono molto curati e concreti. Lo spaghettone davvero eccezionale, così come il Wellington. L’ambiente è accogliente e piacevolmente raccolto con pochi tavoli e cucina a vista. Abbiamo trovato il personale di sala molto puntuale e preparato sia nella presentazione dei piatti sia nel servizio del vino. La carta dei vini è completa con tante proposte interessanti. Torneremo volentieri per provare altre proposte dello chef.
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26 Marzo 2025
Unforgettable evening! We received a dinner for two with a surprise menu as a gift and it was truly an exceptional experience! Thanks to all the staff for their kindness and competence. We will definitely be back
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24 Marzo 2025
Excellent food and a great gastronomic experience, as always. I’ve dined here several times, and it has never disappointed. A truly refined menu with creative, out-of-the-box dishes—the chef outdoes himself every time. The atmosphere is very warm and family-like, and the staff is extremely attentive. Highly recommended! Be sure to reserve a table in advance.
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19 Febbraio 2025
A wonderful experience, wonderful creations for the palate and eyes!
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06 Febbraio 2025
Five well deserved stars!! Warm welcoming environment with attention to the smallest details, EXCEPTIONAL service all taken care of to perfection, kindness and professionalism! Wow food, dined on chef's table... not well eaten, more!
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14 Gennaio 2025
Amazing! Just Amazing! Congratulations!
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07 Gennaio 2025
Our fifth experience at the Al Parsef restaurant was once again an extraordinary culinary journey... after last year's "Andata e Ritorno", last night, thanks to "La Linfa", chef Attilio and his fantastic team, Daniele and Nour,  orchestrated a symphony of flavors that celebrated local traditions with an extraordinary touch of innovation. The journey was a true homage to nature and seasonality, with dishes that highlighted fresh, genuine... and "unthinkable" ingredients... each course was a discovery (Siberian pine nuts, Ragnetto, Beef Garum, the Spruce Kimchi etc etc...)... a perfect balance between technique and creativity. ...every bite told a story, a deep connection with the territory. The presentation of the dishes was a work of art, with bright colors and harmonious compositions that invited you to immerse yourself in a complete sensory experience. The intense and perfectly balanced flavors, with bold combinations that surprised and delighted the palate.... impeccable service as always, with attention to detail that made the evening special once again. We felt welcomed and pampered, as if we were part of a "big family". During the year we have the opportunity to have other experiences....but every year when we come to Attilio, it is a culinary experience that goes beyond... and when the evening ends and we say goodbye.... we are already thinking about how to organize the next "exciting trip".
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05 Gennaio 2025
La nostra quinta esperienza al ristorante Al Parsef è stata ancora una volta un viaggio culinario straordinario... dopo " Andata e Ritorno" dello scorso anno , ieri sera , grazie a "La Linfa" , lo chef Attilio e la sua fantastica brigata ,Daniele e Nour, hanno orchestrato una sinfonia di sapori che ha celebrato le tradizioni locali con uno straordinario tocco di innovazione. Il percorso è stato un vero omaggio alla natura e alla stagionalità, con piatti che hanno esaltato ingredienti freschi ,genuini...e " impensabili"...ogni portata è stata una scoperta ( il pinolo Siberiano , il Ragnetto , Garum di Manzo , il Kimchi di Abete rosso ecc ecc...)... un equilibrio perfetto tra tecnica e creatività. ...ogni boccone raccontava una storia, un legame profondo con il territorio. La presentazione dei piatti era un'opera d'arte, con colori vivaci e composizioni armoniose che invitavano a immergersi in un'esperienza sensoriale completa. I sapori intensi e perfettamente bilanciati, con accostamenti audaci che sorprendevano e deliziavano il palato.... servizio come sempre impeccabile, con un'attenzione ai dettagli che ha reso la serata ancora una volta speciale. Ci siamo sentiti accolti e coccolati, come se fossimo parte di una " grande famiglia". Durante l' anno abbiamo l'occasione di fare altre esperienze....ma ogni anno quando veniamo da Attilio, è un'esperienza culinaria che va oltre...e quando la serata finisce e ci salutiamo.... pensiamo gia a come organizzare il prossimo " emozionante viaggio ".
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05 Gennaio 2025

Ristoranti simili a Sondrio

8,6
522
Recensioni

Agriturismo Al Tiglio

17/05/2025: Great agriturismo, perfect food and service 🤩👍in a quiet environment 😁
20/04/2025: Simply amazing, I've never eaten so well 😎
8,5
819
Recensioni

Osteria Il Triciclo

24/06/2025: Cosy athmosphere and delicious food. Do take tue desserts as well.
24/06/2025: Really incredible! We were convinced by the many positive reviews and had a look at the menu before booking. It's all beautiful, starting from the location nestled in the mountains. The menu proposal leaves you speechless because despite being in a very touristy area there are not only traditional dishes like sciatt and pizzoccheri. We ate (very well) as appetizers veal tongue cbt and meat tartare which in addition to being delicious was a feast for the eyes. For the first course we tried cherry risotto and gnocchi blueberries and casera. For the second course we had duck, here you really could taste the difference since it was a product raised on a local farm, completely different from the meat we are normally used to. The thing I liked most was the combination of local ingredients with local fruit, something from true masters of the kitchen. Creativity is their strong point and an even more positive note, the staff is almost entirely female and this is noticeable in the attention to detail. Well done everyone, keep it up!

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