Small but very welcoming place, 5 star menu, I recommend it!
Michele Ganci
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21 Maggio 2025
8,0
Il locale AL CANTUCCIO è grande poco più di un salotto di casa, ha circa 10/12 tavoli, da qui il nome AL CANTUCCIO: quindi il primo consiglio è quello di prenotare per tempo se volete andarvi per cenare.
La settimana scorsa (infra settimana è più tranquillo ed è più facile trovare un tavolo per 2/4 persone anche il giorno prima) ci siamo trovati in 2 coppie ed abbiamo trovato posto facilmente.
Si trova nel centro di Rho, in Via Garibaldi, 57 a pochi passi dalla Chiesa di San Vittore.
Entrando ti accorgi subito che parte della clientela è habitué, altro fattore positivo. I proprietari sono gentilissimi e tutto quello che abbiamo ordinato è risultato di qualità eccellente. Parlando con l’affabile proprietario Davide ci ha riferito che i piatti realizzati prendono spunto dalle basi della cucina Artusi e vengono cambiati mediamente ad ogni stagione.
In 4 abbiamo ordinato 2 piatti a testa: Spada Affumicato, Aringa Affumicata ed un Primo di Pasta con pesce, per poi passare ai secondi con Ombrina, Insalata di Polpo, e Coniglio, il tutto innaffiato da 1 Litro e Mezzo di Bianco Mosso della Casa, 4 dessert e caffe.
Il rapporto qualità/prezzo, dal mio punto di vista, è risultato ottimo: Euro 37,50 cadauno.
L’aspetto importante è che si mangia davvero bene spendendo il giusto (a pranzo tra l’altro promozioni di lavoro, ma rispettando il menù giornaliero a 19 Euro).
Davvero una bella serata, presente un parcheggio pubblico a 50 metri, gratuito dopo le 19.00.
Vi invito a provarlo se non lo conoscete ancora.
GIANMARCO P
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19 Maggio 2025
8,0
A pleasant surprise! The restaurant Al Cantuccio is the perfect example of that little place where you arrive by chance but that leaves you with a beautiful memory of Italian cuisine, the result of delicious experiments that you recognize immediately when you try them. I live abroad and Luisa and Jessica (whom I thank) immediately made me feel at home, like a friend passing through. In Italy, food is family, and this place perfectly embodies this concept!
Danilo Costa
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15 Maggio 2025
10,0
Top hospitality. Despite the limited number of tables and seats, about 30 and all booked, in the end I managed to eat anyway so, better to call and book.
Service ok, waiting times a bit long.
Simple dishes even traditional, like saffron risotto which was quite inviting. Some seafood dishes, more choice on the meat ones, in any case, satisfying, even for the most demanding palates. For me neither praise nor infamy. Top commitment in the kitchen but they could do better, for example, give scented wipes with mussel sauté, replace ready-made desserts with something homemade, homemade bread instead of sandwiches, offer a liqueur/digestive at the end of the meal, add a small dessert with the coffee, avoid drafts.
Value for money ok even if a bit more quality on the raw materials wouldn't hurt, even on the pasta first courses (bronze-drawn durum wheat or fresh handmade.
Recommended.
walter tina
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13 Maggio 2025
6,0
Excellent value for money and the owner is very empathetic
Ivan Butti
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28 Aprile 2025
10,0
High quality food, delicious pizza, what can I say, I'll go there again 💪
Giorgio Fusco
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21 Aprile 2025
10,0
This evening we had dinner with friends, absolute fun, excellent food, the owner was a nice, helpful person, I highly recommend him. We will be back soon. Thank you
Monica Baroni
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11 Marzo 2025
10,0
Weekdays €19 all inclusive, very good hand-rolled pasta and truly delicious typical second courses, drinks and coffee and so on
Emanuele Sarnari
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27 Febbraio 2025
10,0
Pleasant culinary experience, carefully prepared and tasty dishes, family-run restaurant, very small, reservations recommended
Milvio WhatsApp
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21 Febbraio 2025
10,0
Trattoria semplice ed informale, di tipica cucina locale.
Cotoletta alla milanese doc: gustosa e leggera, per nulla unta.
Porzioni delle verdure risicate.
Prezzi contenuti.
motoperpetuo1150
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25 Gennaio 2025
8,0