An endless wait for a reservation
Nice, historic venue
Courteous staff
Average food
High prices
In conclusion, a pleasant experience
Vivi P.
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09 Luglio 2025
8,0
Cozy place for a romantic dinner. Applause for the impeccable service. A guarantee in the city.
Davide Bonomini
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30 Giugno 2025
10,0
Everything is excellent, the atmosphere and cuisine are a place where if I find a place I am very happy to stop.
Maria Candida Gentile
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20 Giugno 2025
10,0
After an endless process to book and a two-hour journey to finally arrive, you can only access the restaurant at 8pm sharp and not a minute earlier. The table was assigned to us outside and it was absolutely not possible to dine inside as we would have preferred. Totally inadequate staff, both in terms of service and relationships, with some responses bordering on aggressive to our polite and legitimate requests. Dishes served without a precise order and waiting times, especially for the main courses and the bill, unacceptable. Quality of the dishes far below expectations. An experience not to be repeated.
Massimo Paglietti
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08 Giugno 2025
6,0
One of best Italian restaurants I have ever been to. It was recommended to me by an Italian friend. We ate there while on a two-week roadtrip. We went to plenty of delicious restaurants but this one is indescribably good. Do not miss.
Sacha Meyers
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03 Giugno 2025
10,0
We ate: Ravioli stuffed with Rabbit (truly among the best first courses ever) then a second course of rabbit (divine, very soft). We drank an excellent rosé. A truly recommended place!!
Enrico Benini
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26 Maggio 2025
10,0
Honestly, I don't understand the resounding success of this place: the quality of the food and (luckily) the prices are absolutely in line with any other typical trattoria in Parma, but for some unspecified reason, if you don't book at least six months in advance there is no chance of finding a place. The only thing that really bothered us, however, was the service: contrary to what I read in most of the reviews, we were welcomed in a rather cold way and throughout the meal we almost had the feeling of being a nuisance with our mere presence (and we certainly weren't a table of screaming kids). I think there are several alternatives (even cheaper) where you can spend much better evenings.
Ce An
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18 Maggio 2025
8,0
Trattoria nothing short of fabulous!
Medium-high prices but high-end restaurant service.
Everything we ate was excellent and their famous ice cream was the final treat.
I will definitely be back.
Teresa Improta
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17 Maggio 2025
10,0
Immersa in una tranquilla via di provincia, non lontano dal suggestivo castello di Montechiarugolo, questa trattoria è stata una piacevolissima scoperta. I tortelli sono straordinari, sia nella classica versione alle erbette che nella deliziosa variante con ripieno di patate. Tuttavia, il vero piatto imperdibile sono gli agnolotti: semplicemente eccezionali. Tra i secondi, spicca il piccione, servito con un ottimo carciofo che ne esalta il sapore. E per concludere in bellezza, non si può rinunciare al loro gelato alla crema, un autentico capolavoro, presentato con un caratteristico carrettino che aggiunge un tocco di originalità.
Il tutto accompagnato dalla cortesia e dalla professionalità del personale, che rendono l’esperienza ancora più speciale. Un indirizzo da segnare e da non perdere!
Paciona
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26 Marzo 2025
10,0
ne avevo sentito parlare, forse un centinaio di volte, da nord a sud, come una delle migliori trattorie d’Italia.
Ne ho provate tante e non so se sia la migliore o tra le migliori, la partenza con gnocco fritto e salumi alla fine è comune a tanti altri posti nella zona; poi arrivano degli anolini sensazionali e altre cose ottime (magari non da podio). Il tutto accompagnato da un Lambrusco molto buono e servito con estrema cura al cliente.
Probabilmente mi sarei fermato così a quattro.
Ma ecco che arriva il gelato al carrello, corretto. Secondo i gusti del cliente: davanti a uno spettacolo del genere non posso che dare cinque!!!
Prezzi nella media di tanti altri ristoranti simili in zona, quindi super promosso e da continuare a raccontare per sostenere il passa parola tra gli appassionati.
essekiss
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27 Febbraio 2025
10,0