Trattoria where you only eat San Daniele raw ham and that's it. Excellent ham and local cheeses, an obligatory stop if you pass through San Daniele. Very nice and kind staff
Alessandro Brignani
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19 Marzo 2024
10,0
Always excellent. Local, now, tradition for us. Informal place and service where you can eat good ham with cheeses and pickles and a good glass of wine. Honest and normal prices, excellent quality. You definitely won't leave hungry. Suitable for everyone.
Massimo Speziani
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19 Marzo 2024
10,0
Historic place that still makes history, if you want to taste a good prosut and a good tajut, stop by!!
Lino Callegaro
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06 Marzo 2024
10,0
The best San Daniele in the world!
Peter S
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01 Marzo 2024
10,0
Leave your problems behind for the time necessary to taste an excellent product, Crudo di San Daniele. Let yourself be flooded with its goodness, which accompanied by a spreadable Caprino cheese, delicate and decisive in oil, add a slice of Montasio served with full-bodied red and discover what the center of Friuli is. Lastly, have a coffee served, hot, strong but at the same time soft. Your problems will remain, for everything else there is Mastercard
flagon63
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28 Febbraio 2024
10,0
Simple and tidy place. Tables with classic red and white checked tablecloths. Fast service and friendly, non-surly staff. The raw food is absolutely worth trying. It literally melts in your mouth. Never experienced something so sublime and I'm not exaggerating. A tip: you can't leave without trying the apple tart. Better not add anything else. Try it because you won't forget it
Marco
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24 Febbraio 2024
8,0
The places I like! Rustic, welcoming, easy-going. On the ambience I give 4 stars only because it was too hot for me, but the staff is very kind, the wine and cakes are excellent, but the real protagonist is the raw... soft, rosé, sweet... the best ever ate. Fabulous!!!
Pinguina Upupa
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19 Febbraio 2024
10,0
Locale storico a San Daniele difronte l'Ospedale. Se si vuole mangiare del crudo superlativo questo è il posto dove andare. Se andate in orario pranzo o cena consiglio di prenotare visto che il locale è frequentatissimo.
Ottimi anche i formaggi e i sott'olio nonché la birra alla spina.
Consigliatissimo per degustare dell'ottimo prosciutto crudo.
C'è il parcheggio difronte.
Emanuele Muzzo
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13 Febbraio 2024
10,0
Prosciutteria con un nome e una storia, il 'come una volta', ambiente famigliare, cortese e alla mano il servizio, abbiamo degustato crudo e formaggi accompagnati da sottaceti misti ottimi, chiudendo con la gubana, molto buona. Rapporto qualità prezzo buono, per la qualità dei prodotti lo consiglio
sonia b
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13 Novembre 2023
8,0
Di passaggio nelle vicinanze di San Daniele non potevamo non fermarci per assaporare le tipicità del luogo.
Grazie a dei suggerimenti di amici locali abbiamo pranzato in questo locale e la scelta è stata ricompensata da un ottimo prosciutto e formaggi accompagnati anche da sottoli. Location molto essenziale in stile tipico "osteria" molto accogliente e con personale gentile e disponibile.
Pupcik
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28 Ottobre 2023
10,0