Dream place! Exceptional food. Warm welcome
Reyntjens Philippe
.
24 Settembre 2024
10,0
it's really worth it... Everything delicious... I would have taken the entire menu!!! Meat produced by them... fantastic... Superlative dishes... Homemade first courses... Cheeses produced by them... amazing starters... excellent wine list... Everything excellent... what can I say... from try it and definitely come back!!!!
Fabio Andreoni
.
19 Settembre 2024
10,0
Io e mio marito siamo stati a cena in questo splendido agriturismo, in occasione del nostro primo anniversario di matrimonio ed abbiamo passato una serata indimenticabile!! Siamo stati accolti da Sergio, che subito ci ha fatti accomodare, nonostante fossimo in anticipo. L'arredamento è delizioso, molto accogliente ed elegante, come la scelta della musica, il tutto crea una piacevolissima atmosfera. Sergio, da subito, non ci ha fatto mancare nulla e ci ha consigliato diversi vini, tutti di nostro gusto, strepitoso quello che infine abbiamo scelto!! Sui piatti cosa dire?? Non possono che essere di altissimo livello, quando trovi uno Chef che cucina col cuore e che ha a disposizione materie prime ed ingredienti di elevata qualità!! I formaggi sono speciali, prodotti da loro e la Cabannina, allevata da loro, è la protagonista assoluta del Menù. Non è facile al giorno d'oggi trovare sapori e profumi di tale bontà, le foto dei piatti parlano da sole!!! Questa conduzione familiare rende Il Filo di Paglia un posto magico, dove vuoi tornare prima possibile!! Grazie a tutta la famiglia che ha reso la nostra serata meravigliosa ❤️❤️❤️
GiorgiaFaraone
.
18 Settembre 2024
10,0
Tutto ottimo a partire dalla location immersa nel verde che dona tranquillità e relax, sono andate con delle amiche dove siamo subito state accolte dal proprietario Sergio, un ragazzo simpatico, gentilissimo, disponibile e cordiale che vi descriverà accuratamente, nei minimi dettagli ogni piatto richiesto.Per quanto riguarda il cibo, beh bisogna ritornare assolutamente per provare tutti i piatti del menù poichè essendo tutto buonissimo e freschissimo in quanto produzione propria vi è l'imbarazzo della scelta...Da provare assolutamente lo "special 55.." è una goduria assoluta super consigliato!!
Marianna G
.
16 Settembre 2024
10,0
the place is beautiful, the dishes delicious and the products of the highest quality. each dish is studied in detail. attentive and very friendly staff. definitely coming back!
Maria Albani
.
15 Settembre 2024
10,0
The place is charming, you dine by candlelight and the service is impeccable.
It is a family-run place, in the dining room there are mother and son who explain the dishes and ingredients in detail; the cheeses are produced by them, as is the vast selection of jams present in the cupboard at the entrance.
You can breathe the air of home, you can eat very well and you will discover lots of genuine and well-matched flavours.
The only flaw is the location, but believe me when I tell you that it's worth it!!!
We didn't take any photos because the plates were emptied 30 seconds after arriving at the table 😂😂😂
If you are in the area you absolutely must try!!!
Valentina Stringara
.
11 Settembre 2024
10,0
Excellent experience immersed in nature where time seems to have stopped... where you still meet real people with values in life like the owners who take us into their lives in this enchanted place by telling stories about them... excellent cuisine and product quality; excellent choice of wines, breakfasts always with their products, and what can I say delicious! Congratulations... you can't help but appreciate these places and these wonderful people who, with a little of them, make us a little better! Well done
Jenni Tonetti
.
29 Luglio 2024
10,0
What a lovely place! We just escaped a bad experience with an airbnb booking and were in urgent need of a place to stay and were so warmly welcomed in this very soulful place, we loved the decoration, the food and the refreshing surrounding by juicy green woods.
We will come back! We also were led to a magical place, that I won’t share here. But it touched us deeply… thank you!
Simone Pengel
.
25 Luglio 2024
10,0