We went to this place for a Sunday lunch with the family, it was the first time and we were immediately struck by the uniqueness and beauty of the location where you can breathe a vintage atmosphere but everything is taken care of in the best possible way down to the smallest details, fast and welcoming service ready to satisfy even the needs of the little ones, and finally the dishes, in addition to being beautiful to look at, were above all good, good, good, so the place is highly recommended!!!!!!!
valentina de cristofaro
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23 Marzo 2025
10,0
Beautiful agriturismo on the slopes of the Cimini mountains.
The impeccable service, the spectacular cuisine.
Sliced beef with lard and truffle that melted in the mouth.
Super tasty boiled meatballs.
The crazy shin!
Prices are not low, but fair for the high quality products offered.
Gabriele Viterbo
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19 Marzo 2025
10,0
Braciami Viterbo is a true pearl for lovers of good food. The eccentric and refined environment makes the experience even more pleasant, while the quality of the raw materials is simply excellent. The seasonal and refined menu shows great attention to detail and culinary creativity. A place that knows how to amaze and conquer with every visit. Highly recommended!
Nicola Picone
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19 Marzo 2025
10,0
Great restaurant with impeccable service! Attentive staff, fast service and incredibly delicious food. The atmosphere is warm, everything is thought out to the smallest detail. We will definitely come back!
Jenya Shepel
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19 Marzo 2025
10,0
Amazing!!!! Excellent food and very friendly and helpful staff. Positive experience, definitely coming back!
Lucia D'Errico
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11 Marzo 2025
10,0
Well looked after place aesthetically, friendly staff and really good meat
Simone
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10 Marzo 2025
10,0
Beautiful place, very good meat, ravioli too thick
Olimpia Lazzari
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24 Febbraio 2025
6,0
I went for lunch on Saturday, even though we hadn't booked and the restaurant was full they found us a table for 5 people.
Excellent dishes and perfect service!!
We'll be back
Roberto Ventre
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22 Febbraio 2025
10,0
Torre dopo anni in questo meraviglioso angolo di pace e trovarlo migliorato è davvero un immenso piacere.
Pranzo di Natale in famiglia con menù alla carta è davvero un plus difficile da ritrovare. Carni eccellenti di loro produzione,con tocco dí rivisitazione. Come la tagliata alla brace tataki( in onore della salsa di loro creazione in stile giapponese).
Personale attento e presente ma mai invadente nonostante il locale fosse soldout. La veranda chiusa con vista sulla campagna è perfetta, soprattutto quando la zona è scaldata da stufe a Pellet.
Torneremo presto.
CarlettoPier
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29 Dicembre 2024
10,0
Veramente un bel posto dove passare parte della giornata. Ambiente molto caloroso e confortevole, con. Il menù è prettamente a base di carne (tutto quello che portano in tavola è prodotto direttamente da loro o da produttori locali) ed abbiamo assaggiato un po' di tutto, iniziando con delle empanadas ripiene di ragù di cinghiale con salsa agrodolce. Poi tagliolini ai funghi porcini e due tagliate di manzo, una con porro fritto, sesamo e salsa teriaki e l'altra con cipolla rossa caramellata e pomodorini confit e olio al rosmarino, accompagnate entrambe da un paio di bruschette con olio. Di contorno, patate in pastella con salsa BBQ fatta da loro e per finire un semifreddo al pistacchio e cioccolato bianco. Qualità della materia prima molto alta, le empanadas particolari, la pasta fresca si scioglieva in bocca e con i porcini non era per niente pesante; particolare il fatto che la carne ci venisse servita direttamente sulla piastra calda. Servizio di ottimo livello, molto curato da quello che credo fosse uno dei proprietari. Vivamente consigliato anche per il panorama! Ci ritorneremo sicuramente.
Andrea Piccirillo
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14 Dicembre 2024
10,0