Oh well… what can I say?? Go!! Everything was fantastic... the only flaw was that the dessert wasn't up to par with the rest
Bruno Kleinubing
.
01 Gennaio 2025
10,0
What could you eat in Cetara if not the pasta with anchovy sauce which is too good every time I go there it's a staple
Ivano Maset
.
14 Dicembre 2024
10,0
Careful research on the products and in the creation of the dishes. Pure passion of the owner of his staff.
One Bee (OneBee)
.
27 Novembre 2024
10,0
Serata piacevole, livello della cucina in linea con l'ambiente. Personalmente credo che il momento migliore sia andare (come fatto noi) fuori dal boom turistico, dove inevitabilmente diventa difficile gestire il tutto.
Per quello che mi riguarda la qualità il servizio sono stati buoni.
Da sottolineare due cose molto semplici, motivo, se mi capiterà di tornarci:
Pane bruschettato con colatura di alici e olio
Spaghetto alla colatura di alici.
Un calamaro cotto, forse qualche secondo in meno di cottura e sarebbe stato quasi perfetto.
Il dolce non mi ha convinto fino in fondo.
Sul prezzo nulla da dire, visto che ero ospite e quindi non ho potuto sapere. Ma in linea con località turistica (sempre comunque più alto della media).
Bastio pensare che il parcheggio auto costa molto di più che in centro Milano... ma questa è un altra storia
ciciuz
.
25 Novembre 2024
8,0
Excellent restaurant in an excellent location.
I recommend it to everyone who is in the area to try it
Domenico De Vivo
.
24 Novembre 2024
10,0
A decidedly high-level restaurant, famous for its anchovy sauce. Basic but well-finished menu, obviously based on fresh and local fish; dishes of satisfying proportions, tasty and prepared with great attention. In short, everything was perfect, from the croutons to the dessert; A sad note is the bill, although in line with the average of fish restaurants on the Coast, decidedly salty. However, in my opinion, it is money well spent.
Giovanni
.
19 Novembre 2024
10,0
Hello crazy water. I came with a friend and two dogs two nights ago. Excellent food and everyone was very kind, especially Gennaro who did his utmost to find us a place for the next day. Unfortunately the weather made us decide to move but we will definitely be back. Thanks again Gennaro. I recommend this restaurant to everyone. A temple of delicious things ❤️
Donatella Donati
.
20 Ottobre 2024
10,0
A point of reference on the coast for years, it always confirms itself at excellent levels with spectacular raw fish. Perhaps over the years the prices have risen beyond measure but it still remains a quality restaurant
Alessandro Porfido
.
20 Ottobre 2024
8,0
Good food, good wine and friendliness
ronchi marta
.
20 Ottobre 2024
8,0
Si bien es difícil conseguir una mala comida en este país loco por la comida, este encantador restaurante todavía se las arregla para destacar por sus platos frescos e imaginativos, un servicio amable pero profesional y un ambiente ecléctico pero cómodo.
Encontrarás platos de pescado y pasta, algunos aromatizados con la esencia de las sardinas típicas de la cocina local. El pescado cocido entero es un plato de mesa experto, y una variedad de lados están disponibles, incluyendo patatas asadas o verduras.
Disfruté de una pasta teñida de pesto infundida con el alici local salado. Un aperitivo de camarón estilo tempura fue acompañado por un puré de papa al ajo.
Para mi sensibilidad americana, este restaurante a pocos metros del puerto de esta pequeña ciudad era una delicia y algo que no se podía perder.
LKF55
.
02 Ottobre 2024
10,0