Best 100 CHEF 2018 Best 100 CHEF 2017

I migliori ristoranti di cucina pizza e pastanella città Bassiano della Latina

2 ristoranti in GastroRanking

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6,9
943
Recensioni

La Quercia


Bassiano
01/06/2025: A place where you can definitely spend your parties relaxing just a stone's throw from Benevento. The owners are dedicated to quality and constantly looking for sensory stimuli to then pass them on to their customers. Open to new proposals and innovations, not only technological but also culinary. Spectacular, high quality pizza oven. I'm just telling you that it has a joystick to operate it. As for the food... it's up to you to judge.
17/05/2025: We went to this restaurant and we were satisfied! The place is welcoming and well-kept, with a pleasant atmosphere. The strong point is definitely the cuisine: we tried both the pizza and the pinsa - both really excellent. Light dough, well leavened, fresh ingredients and tasty combinations. The menu is varied and also offers tasty dishes in addition to pizza, but we will definitely return to try more. The service is overall courteous, but in some situations a little slow or disorganized, especially during the busiest times. Nothing serious, but there is room for improvement on this aspect. Fair prices for the quality offered. An excellent choice for an informal dinner with friends or family. Recommended!


Nessuna

Pizzeria Ristorante Baita Gaby


Bassiano
25/08/2024: È necessario un corso di accoglienza, per proprietari e personale, scontrosi e scorbutici, l’impressione quando iniziano a trattarti male e che stiano scherzando, ma così non è !! Cibo sopravvalutato costo eccessivo !!!
05/08/2024: Affezionata a questo locale vicino casa, ci vado spesso l'inverno quando c'è poca gente e mi trovo bene nel rapporto qualità prezzo ma... L'estate purtroppo questo locale perde tantissimo, aumento dei prezzi col costo del tagliere con prosciutto assolutamente esagerato, la ragazza che serve ai tavoli assolutamente sgarbata e con la faccia sempre imbronciata, la pizza scondita con pomodoro semi crudo e focaccia con solo pochissimo olio e rosmarino costosissima per quello che è. Il posto è bellissimo ma la qualità e i prezzi contenuti si sciolgono col caldo dell'estate.

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