I migliori ristorantinella città San genesio ed uniti della Pavia
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Ristoranti vicini
7,7
167 Recensioni |
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Smokey & Co
San genesio ed uniti
10/07/2025: Hamburgers, Tex-Mex, Florentine steaks, always excellent
10/07/2025: I stopped here for lunch during a workday, hungry and short on time. The place is a beer garden/steakhouse with a friendly atmosphere. I read a few positive reviews and decided to stop in, partly because the lunch menu is different from the evening menu, offering simple and affordable options.
I ordered a hand-cut beef tartare with walnuts and gratinated fennel. When the dish arrived, the presentation wasn't the best: the meat was a bit dark in color, covered in a mayonnaise-like sauce with a few walnuts on top. There wasn't a bad smell, but the appearance didn't inspire confidence. It had probably been cut ahead of time and left to air out in the refrigerator, oxidizing.
At first bite, I found the meat cut rather large and difficult to chew. It was also slightly warm and had an unpleasant taste, as if it weren't exactly fresh. I ate it anyway because I was hungry, but I felt a bit nauseous at the end of the meal. On the other hand, the gratinated fennel was excellent, and the tartare portion was decidedly generous.
I think it was a mistake of the day, perhaps an overzealous effort in the kitchen to save a leftover that should have been discarded. The staff, however, was kind and friendly. It's a shame about the experience, but I hope it was just an isolated incident.
Nessuna |
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Il Gelato Della Fattoria
San genesio ed uniti
03/03/2025: A quasi 3 ore dalla chiusura una gelateria non può permettersi di rimanere senza panna. Ingrediente fondamentale.
Se ci si specializza in qualcosa bisogna farlo bene fino in fondo se no è meglio non farlo.
La panna montata fondamentale ingrediente per un buon gelato non deve mancare mai, anche per il fatto che ci si mette veramente poco a farla e il costo è veramente minimo, questi elementi fanno in modo che sia un ingrediente che in una gelateria che si rispetti non deva mai mancare.
Ad oggi è già successo diverse volte che a metà servizio mi tocca rinunciare al gelato perché hanno finito la panna montata, che trovo inammissibile.
Do sempre qualche possibilità, perché è umano sbagliare e migliorarsi. Ma loro ce l’hanno di vizio, quindi è una mancanza di rispetto nei confronti del cliente e consumatore.
Avanti così e non vedrete più il mo viso.
Di gelaterie che fanno un buon gelato e hanno sempre e dico sempre la panna c’è ne sono tante.
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