Best 100 CHEF 2018 Best 100 CHEF 2017

I migliori ristoranti di cucina italiananella città Senorbì della Cagliari

8 ristoranti in GastroRanking

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7,4
131
Recensioni

Beer Grills


Senorbì
06/10/2025: Highly recommended, a big thank you goes to the waitress who took the children to see the robot waiter for their joy.
30/09/2025: Nice and well-kept place, but the last time was disappointing... we ordered mussels and they arrived without seasoning, practically just boiled... the seafood appetizers were almost all made with octopus seasoned in different ways but with the same identical flavor.... Too bad

6,8
107
Recensioni

6,7
69
Recensioni

Roby's Caffetteria


Senorbì
17/05/2025: I saw this bar on instagram. I wanted to go there..after a bit of wandering I found it. :( the dessert display case was small. The girl was rushing you..
06/05/2025: Equipped for gluten-free breakfast and snacks

6,4
110
Recensioni

Sala Ricevimenti Santa Mariedda


Senorbì
05/10/2025: My wife and I chose to hold our reception here on October 4, 2025, and I must say I experienced excellent and impeccable service, both in terms of service and food. The dishes were served in perfect order and without any waiting time, and the staff was always friendly and helpful. The owners, in addition to being professional in their work, made us feel at home—a human value that few restaurateurs convey to their customers. Thanks again for everything, Stefano & Zim.


Nessuna

Da Severino il vecchio di Luciano


Senorbì
05/04/2025: Locale raffinato ma nello stesso tempo familiare. Prodotti freschissimi e buonissimi. Ero con una amica e abbiamo mangiato un antipasto e una grigliata mista. Tutto delizioso! Poi abbiamo chiesto un sorbetto che ci hanno preparato al momento. Personale gentilissimo.
03/03/2025: Attirati dalla nomea, ecco i piatti e le valutazioni: Antipasti freddi di mare: Polpo con patate: plasticoso e salato, Gamberoni con asparagi: pieni di sabbia (e il cameriere si chiede anche come mai lasciamo la vergogna), Carpaccio di pesce spada: perché mettere aceto e coprire un sapore delicato? Cernia in agrodolce: sugo che copre un pesce congelato... Primi: Spaghetti arselle bottarga: non buoni, arselle senza sapore Linguine astice x2: un astice per 2 persone ok, ma poi solo una porzione di pasta, Pesce spada arrosto con pomodorini: pieno di aglio da coprire il sapore... Ma se il prodotto è buono, che motivo c'è di coprire i sapori con aglio e aceto?


Nessuna


Nessuna

Jack&Maurins


Senorbì


Nessuna

TB JP ro. ma.


Senorbì

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