Best 100 CHEF 2018 Best 100 CHEF 2017

I migliori ristoranti di cucina giapponesenella città Treviso della Treviso

13 ristoranti in GastroRanking

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8,6
1308
Recensioni

Xiao 3


Treviso
23/03/2024: Excellent service, high quality fish, very beautiful location. Highly recommended
14/03/2024: 5 star customer service and attention!....

8,5
1400
Recensioni

Shoku


Treviso
27/03/2024: Good food, right portions, friendly staff.
18/03/2024: Excellent restaurant with generous and very tasty portions. Friendly, attentive and prepared staff. Congratulations to all the staff

8,1
809
Recensioni

Ichiban Ramen


Treviso
06/04/2024: Beautiful place. I finally ate a decent ramen at good prices, I will gladly go back
22/03/2024: Wow what a great discovery this Japanese restaurant serves excellent Ramen!

8,0
448
Recensioni

Yu Restaurant


Treviso
16/01/2024: The GOLD MEDAL has been awarded, for the silver and bronze we see no competitors. As soon as you open the entrance door, you are surrounded by refined and persuasive music (chill-out & lounge oriented) that caresses you, gently, and envelops you for the entire duration of the evening. The lights, always soft and warm, make the minimal-oriental environment absolutely pleasant. The welcome, polite and very friendly, by Paolo and Alice, immediately puts anyone at ease. As soon as you enter, you immediately glimpse the confident and professional figure of chef Pierangelo Sartor at the console; a few words of introduction and the journey towards Saturn begins, without hesitation, without hesitation: one surprise follows another, with strokes of genius, unexpected and very welcome. The chef studies, researches, experiments, tests, after more than ten years he continues to amaze, continues to surprise, the wait for the next dish turns into trepidation, followed by a total joy of the eyes and the palate. The winning feature is the entréè. and of all the other dishes that you can observe photographed, above, it's the following: you can't finish a tasting, you immediately wish you could repeat it (every dinner becomes like an exam, passed with top marks, that you always want to do again). I mention only two courses above category: - Steaming salmon: to date I have never tasted something similar, something so precious, unforgettable (I raise the bar, underlining that I miss the Frantzen one in Stockholm and the Salmon Eye one in Norway) - Sushi special: every bite is gold, poured gold, the value of gold is beyond question. Every bite is a precious moment, quick but indelible each bite is like a rare jewel, destined to shine for a few moments. At the end the spectacular red mullet is served; it falls within the area (...and not only) yes, because in addition to sushi & raw there are also other solutions, always cutting-edge and with an enormous taste impact. ...doing ordinary things in an extraordinary way, with a strong Human Touch.... this is one of YU's winning secrets.
15/01/2024: YU, sushi & crudo (e non solo) da più di una decade segna la via delle migliori degustazioni, in questo ambito, per gli specialisti del settore. non appena si apre la porta, d'ingresso, si viene avvolti da una musica ricercata e suadente, (chill-out & lounge oriented) che ti accarezza, dolcemente, e ti avvolge per l'intera durata della serata. le luci, sempre soffuse e calde, rendono l'ambiente minimal-oriental di assoluto gradimento. l'accoglienza, garbata e molto friendly, targata Paolo Sartor e Alice Guerrieri, mette subito a proprio agio chiunque. appena entrati, si intravvede, immediatamente, alla consolle la figura, sicura e professionale, dello chef Pierangelo Sartor; poche parole di presentazione ed il viaggio verso Saturno inizia, senza indugi, senza esitazioni: una sorpresa segue l'altra, con dei colpi di genialità, inaspettati e graditissimi lo chef studia, ricerca, sperimenta, collauda, dopo più di dieci anni continua a stupirci, continua a sorprenderci, l'attesa, per il piatto successivo, si trasforma in trepidazione, seguita da una gioia totale degli occhi e del palato. la caratteristica vincente sia delle entrée. sia di tutti gli altri piatti, è la seguente: non si riesce a terminare un assaggio, che subito si vorrebbe poterlo ripetere (ogni cena diventa come un esame, riuscito col massimo de voti, che vorresti sempre rifare) Cito solo due portate sopra categoria: -salmone fumante: ad oggi non ho mai assaggiato qualcosa di simile, qualcosa di così prezioso, indimenticabile (alzo l'asticella, sottolineando che mi manca quello di Frantzen a Stoccolma e quello di Salmon Eye in Norvegia) -sushi special: ogni boccone è oro, oro colato, il valore dell'oro è fuori discussione ogni boccone è un prezioso momento, veloce ma incancellabile ogni boccone è come un gioiello raro, destinato a brillare per alcuni istanti Alla fine viene servita la triglia, spettacolare; Rientra nell'area (...e non solo) si, perchè oltre al sushi & crudo ci sono anche altre solutions, sempre d'avanguardia e di enorme impatto gustativo. ...fare cose ordinarie in modo straordinario, con uno spiccato Human Touch.... (questo uno dei segreti vincenti di YU) Il menu della ns ultima visita Entreè Nori tacos ( alga nori, riso sushi e tartare spicy di tonno ) Isobeaghe polpetta giapponese ( alga nori con branzino all’ interno e fritta in tempura ) Cialda al nero di seppia con tartare di gamberi al lime Seppie , verdure croccanti , champonzu e caviale d’aringa affumicato Salmone fumante ( marinato nella rapa rossa , olio alle erbe e panna acida ) affumicato con menta Melissa ed erba cipollina Carpaccio di capasanta, sale nero di Cipro , fiori e germogli Zuppa di miso con gamberi, alghe wakame e tofu Sushi special ( astice crudo , foies-gras,scampi ,tonno con maionese al plancton) Triglia , pane aromatizzato, taccole e aria di mandorle Meringa e mango ( bavarese e gel al mango con meringa croccante)

7,6
1624
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Zushi Treviso


Treviso
24/03/2024: Nice place and I can't say I ate badly but if I go out to dinner at a restaurant I would like to sit comfortably not on some kind of backless puff!!! Prices are medium-high and the position is on the put with obvious parking difficulties.
17/03/2024: Mediocre food that certainly doesn't stand out from the average except for the excessively high prices. €13 for a tartare that had 40 grams of tuna and 60 grams of rice... which shouldn't be in a tartare. Paper placemat and napkin, disposable wooden chopsticks, greasy and crumpled menus certainly do not improve the location. The service was shameful, dishes ordered by different diners were brought in bulk on a single tray, one diner waited 20 minutes for his first order while the others were already halfway through dinner, he asked the waiters several times for information on the order who promptly disappeared without ever no longer reappear... after half an hour of waiting at the end of dinner we still had empty plates on the table. We got up without ordering any other dishes, much less dessert. Having made these observations at the checkout we were given a half-hearted apology and a large discount of ZERO euros. Personally I won't go back there again.

7,5
2209
Recensioni

Kirin


Treviso
13/03/2024: simply the best, as soon as you land from the airport straight here for the best sushi
12/03/2024: Excellent value for money and delicious sushi!

7,3
1060
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Areku Sushi - Japanese Restaurant


Treviso
05/03/2024: Ho cenato domenica sera con un amico. Locale quasi vuoto. Tavoli molto spartani. Cameriera gentile e veloci nella preparazione dei piatti. Riso buono ma troppo riso rispetto alle altre materie prime andava a coprire i vari gusti. Prezzi inferiori ad altri ayce di Treviso. Menù senza piatti particolari. Un 6 nel complesso!
29/02/2024: All in all bad. I don't know where to come out first, upstairs or downstairs

7,1
1540
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Sakura


Treviso
25/03/2024: All you can eat lunch, very little choice compared to the competition, but identical in price, the sushi rice was seared and redeemed and pressed. I don't recommend it
16/03/2024: Good sushi, with an all-you-can-eat formula. Friendly staff and nice, clean environment

6,5
414
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I-Sushi


Treviso
06/03/2024: It's a pleasure to come to Jesolo and eat in your restaurant, I've always had a great time... exquisite food, the guys and girls who work are very kind and friendly, a super fantastic environment!

5,7
940
Recensioni


Nessuna


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