I migliori ristoranti di cucina asiatica in Umbria
6 ristoranti in GastroRanking
Ordinare per
Ristoranti vicini
7,7
1203 Recensioni |
Mercato Vianova
Perugia
07/08/2024: Very good restaurant. Good airy location. Excellent music. And magnificent Cynar Spritz! To discover !
07/08/2024: The place is cute and has potential. The cocktails are very good. The problem is the service which is slow and not very attentive. We ordered four drinks and the waitress brought three. I requested mine and was told "ok perfect" but it still hadn't arrived, I requested it and another waitress said "no but we can't do this today" so I got another one instead of my original …
It's a slightly expensive place and for an aperitif you have to ask for the chips yourself. I think it's a shop policy but you have to pay the bill immediately even though there were few people and we were sitting there at the table, I could understand during events but on a Tuesday evening a little exaggerated. Furthermore there is nothing for vegans and vegetarians a bit the same...
5,5
114 Recensioni |
Zin Zan
Perugia
14/05/2024: At Chen's you eat real traditional Taiwanese cuisine, his way of managing the restaurant is different from that of all the others. She prepares everything on the spot, from the pasta to the fillings of her magnificent ravioli. Come without haste to meet a real person and have a unique culinary experience, the kind that can't even be seen with binoculars in restaurants that are now all the same.
28/04/2024: Il ristorante è piccolo e non coglie l’attenzione, però abbiamo deciso di provare. Scelta migliore non avremmo potuto fare: La chef che di norma accetta solo prenotazioni, ci fa accomodare e gentilissima ci informa che tutti i suoi piatti sono fatti al momento con ingredienti freschi (motivo per cui chiede la prenotazione) e ci dà qualche consiglio. Ordiniamo 2 Bao Zi… buonissimi! Seguono il brasato di maiale con riso e Ramen con vitello ed entrambi ci conquistano: il brasato incredibilmente saporito viene accompagnato oltre che dal Rossi da un uovo e una rapa stufate. Incredibili due sapori eccezionali e mai sentiti, varrebbero la pena addirittura da soli! Il ramen invece è come immagino lo farebbe mia madre se fosse taiwanese: equilibrato e saporito, le verdure fresche e croccanti (tra cui l’ottimo cavolo cinese Pak Choi) il tutto accompagnato da 2 fette di vitello tenerissime. Dulcis in fundo il Mochi alle arachidi… incredibile mai sentito così buono!!
Il conto è fin troppo onesto per quello che offre.
Ci torneremo!
1