I came from Parioli for lunch with a friend to get to know this nice, welcoming place with excellent cuisine. The owner is the place itself and hosts you in "his home" as he rightly feels, if you are curious and kind he reciprocates you with kindness and professionalism, and opens the doors of his delicious specialties to you.
The artichoke tempura was truly unique, the homemade cream puffs exquisite and the chicory and ribs delicious. We also ate the suppli..!
We paid the right €55 for two (50 with a small discount which is very nice...) dividing the dishes between friends and thus tasting everything
A prosecchino, which became two thanks to the kindness of the owner, who lightened the mood and paved the way for us to definitely return
Carola Luccarelli Benguela Boutique Roma
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22 Marzo 2024
10,0
Good restaurant. Excellent cuisine. Top service.
Olga Мalkovskaya
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21 Marzo 2024
10,0
Piccola osteria a 2 passi dal teatro degli Eroi e della stazione metropolitana Cipro. Un ambiente curato e con un perfetto mix di eleganza e rusticità con tocchi glamour.
Personal pronto, gentile e disponibile. Dopo la comanda e in attesa delle pietanze viene servita una pizza romana fantastica. Piatti per tutti i gusti con materie prime di ottima qualità e un giusto mix fra sapore e quantità.
Ottime le tagliatelle con carciofi, alici del cantatrice e burrata.
Prezzi in linea con il tipo di cucina
Assolutamente da riprovare.
abaioni
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03 Marzo 2024
10,0
Locale in zona Prati, a pochi passi dal Mercato Trionfale. L'osteria offre cucina umbra, con primi della tradizione di quella regioni e grande scelta di carni grigliate. L'ambiente non è molto grande e conviene prenotare soprattutto se si vuole stare all'interno. In generale piatti di buona qualità, porzioni non enormi e prezzi un po' altini.
paosang81
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20 Febbraio 2024
8,0
High quality products and the presence of a wood-fired oven make the experience unique.
daniela palladino
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11 Febbraio 2024
10,0
Let me start by saying that I had already been to this place for dinner on a weekday and I was happy. So I wanted to try again but this time with much less satisfaction. First of all, the quality/price ratio does not seem excellent to me: paying 4 euros for a potato split in half and not well cooked seems excessive to me, as does 8 euros for a (half?) Roman-style artichoke, however good it is, or for an artichoke fried, the artichoke is indeed good, the quality and freshness of the frying is much less so. I will omit comments on the rest because tastes are subjective, but the wild boar meat, although well seasoned, was too tough and stringy, and this is a fact. Since it was the weekend, the place was packed, to the great detriment of comfort, both inside and out, and the speed of service (although, it must be said, within the limits of what is acceptable). Practically people are sitting on top of each other, and, outside, on their neighbor's table and on the stoves. The general quality of what I ate did not seem to justify either this inconvenience or the high price paid.
Livia Romana
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01 Febbraio 2024
6,0
Ottimo cibo in pieno centro a Roma, la cucina è totalmente espressa, ma il servizio è comunque molto veloce. Da non perdere la focaccia al forno con olio e rosmarino. Complimenti anche per l’attenzione alla celiachia!
Veronica Dall'Armi
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13 Gennaio 2024
10,0
Locale piccolo e molto accogliente, abbiamo mangiato benissimo, ed il personale impeccabile. Ci dispiace solo che siamo lontani, ma ci siamo ripromessi che torneremo sicuramente perché ne vale davvero la pena, dai salumi ai primi eccezionali, ma la bistecca di un livello altissimo.
Grazie questa magnifica esperienza.
Michael Di Rocco
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08 Gennaio 2024
10,0
Posto accogliente,cibo buonissimo con materie prime di alta qualità ,personale gentile .. consigliatissimo
Marzia Pepoli
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05 Gennaio 2024
10,0
Tutto perfetto...stile Luciano Bracciantini una garanzia!
Pamela Latini
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30 Dicembre 2023
10,0