What can I say...we ate very well!!! Tagliolini with spider crab (very tasty), moeche (absolutely a must try) and baked scallops...fantastic. Family atmosphere. Everything managed in an excellent manner by the friendly and helpful young owner.
Ester Tricar
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22 Maggio 2025
10,0
There are no words except: exquisite. Every time it excites and satisfies me
Elenia Gourmetaspasso
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09 Maggio 2025
10,0
Old school and great. Very extensive wine list, good food and a professional servicein a setting as if frozen in time long, long time ago.
kamen nikolov
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05 Maggio 2025
10,0
Everything I ate was delicious!
Tiramisu is the best
Reservation required
j kentt098
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01 Maggio 2025
10,0
Yes, but actually it should remain a secret because otherwise it becomes increasingly difficult to get a table.
Timm Babbel
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30 Aprile 2025
10,0
Lovely little restaurant by the canal. Specialises in seafood, the risotto for 2 was perfectly cooked and flavoured. Friend had fish carbonate and equally enjoyed.
A little more pricey but well worth the extra. Extensive choice of wines, we went for a standard pinot grigio and it was superb.
Erica Fortune
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28 Aprile 2025
8,0
A hidden gem, a must-visit, one of the best restaurants in Venice. Make a reservation and you won't be disappointed 🎉
Nicolas Ruitenbeek
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27 Aprile 2025
10,0
The first time I got Moeche - super delicious, but of course expensive (there's no other option given the effort!). Meat dish is rather moderate, so stick to the fish!
Sabine Rücker
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26 Aprile 2025
8,0
Cena prima di Natale in questo ristorante veramente ottimo, con personale veramente qualificato e simpatico. Antipasto di pesce, primo, secondo e panettone con crema. Tutto sublime.
LuckyLucianoM
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03 Gennaio 2025
10,0
Cena con un amico, decido di provare Vini da Gigio. E’ uno dei pochi dei ‘ristoranti della buona accoglienza’ (una garanzia se volete mangiare bene a veneIa), e così mi decido. In uno dei tragitti più battuti dal turismo (siamo praticamente in strada nuova), non può non incuriosire con la sua insegna un po’ d’epoca, così come il suo minuscolo ingresso e l’arredamento d’antan, credenze, tavolini con tovaglia. Piccola pecca: i tavolini sono forse un po’ troppo vicini e non concedono privacy. Motivo per cui scegliamo un tavolo vicino al bancone che è un po’ più isolato. Ad un primo sguardo da l’idea di un luogo dove la forma corrisponde alla sostanza: cucina semplice, tipica, inossidabile. E infatti così è. Spettacolare il risotto alla zucca e scampi. E mai mangiato un fegato alla genziana con polenta cosi buono. Notevole la carta dei vini, con particolare attenzione a piccoli produttori locali. L’oste ci propone diverse soluzioni interessanti di vini locali da provare. I prezzi? In linea con l’offerta. Siamo a Venezia, per cui se volete mangiare con due soldi ci sono sempre le catene di burger…
bi.esse
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26 Dicembre 2024
10,0