Inviato ad un pranzo di matrimonio, è la prima volta che ho pranzato in questo locale. Si tratta di un antico frantoio sapientemente ristrutturato ed adattato a luogo di ristoro. Ambiente molto particolare e curato nei minimi particolari, spazi ampi, volte altissime con copertura a botte, con antichi mattoni a vista. Spontanea e cordiale accoglienza, attenzione massima alle esigenze dagli avventori e particolare riguardo nei confronti dei bambini, anche di pochi mesi. Materie prime del territorio preparate in maniera mirabile, antipasti invitanti, primo molto ben preparato, secondo eccellente. Ottimi i contorni, frutta fresca in macedonia e dolce prelibato. Vini di famosa cantina provincia di Pescara. Servizio impeccabile, con cambio di posate ad ogni portata. Caffè e carrello di liquori, con una specialità tipica locale, molto gradevole , liquore ottenuto per infusione da varie erbe, ottimo veramente, liquore San PASQUALE, dal nome di un antico convento sulla strada da Atessa a Tornareccio. Questo ristorante vale un viaggio 'Ad hoc' per godere di una esperienza gastronomica notevole in un ambiente umano ed architettonico notevole. Esperienza certamente da ripetere.
Camillo F
.
08 Dicembre 2024
10,0
Gentlemen, make yourself comfortable, clear your mind, close your eyes... I'll take you with me on a superlative culinary journey....
Villa Egle exactly reflects the old name it wore (Bosco delle Maravaglie), a fairy-tale place, as in Andersen's most beautiful stories, immersed in nature a stone's throw from the forest, but the wonders can be found in the dishes...whether you eat meat or fish, you will be enraptured by simple and decisive flavours, where your taste buds will encounter the Eden of flavours, made by those who KNOW, and have their own well-defined identity..
All this is accompanied by a friendliness and service beyond all imagination.
Location and quality cellar, which exactly reflect the dishes offered...
It is useless to tell you to try, you will have understood....
Paolo Zinni
.
08 Dicembre 2024
10,0
Beautiful experience
Delicious cold seafood appetizers
We took the second straight and chose a turbot
Delight for the palate served with discs of baked potatoes seasoned with vegetables... How delicious
The restaurant, an ancient oil mill, expertly furnished and very welcoming
Felicia D.
.
06 Dicembre 2024
10,0
I love this restaurant, you can already tell from the welcome that you will be happy. The food is exquisite, refined and above all of quality. I also recommend it for the excellent value for money
Monia Pace
.
02 Dicembre 2024
10,0
I have been going to this place often for years now to feel pampered. The impeccable service in an enchanting location and then talking about the excellent food to try top quality ingredients transformed by the golden hands of chef Luigi... I highly recommend it.
Pasquale Di Matteo
.
02 Dicembre 2024
10,0
They gave us a lunch/dinner voucher. What to say.... Super elegant place, friendly and helpful staff, dishes prepared with care, everything beautiful and tasty of excellent quality. Very welcome gift!!
Dany Mastrolorito
.
18 Settembre 2024
10,0
Frequento questo ristorante da molto tempo e ogni volta che vado è sempre una piacevole conferma di qualità e professionalità. L'ultima volta che ho pranzato da loro ho mangiato pesce, antipasti crudi, freddi e caldi fantastici e la chitarrina al granchio blu superlativa, ottima anche la carta dei vini. L'accogliente gentilezza di Jessica e di tutto lo staff sono la ciliegina sulla torta. I prezzi sono in linea con la qualità delle materie prime usate. Complimenti!
CM2802
.
09 Settembre 2024
10,0
Excellent welcome, very attentive staff, attention to detail. No less important is the food, all of high quality. A special combination. Compliments.
Patrizia Zaccaria
.
01 Settembre 2024
10,0
I'll go as soon as I have the chance! It's always a sublime experience for the palate ❤️
Elena Iannone
.
13 Agosto 2024
10,0
great food, beautiful location and super friendly and professional staff.
Carola Armeli Gricio
.
12 Agosto 2024
10,0