I liked it very much. Very tasty food, just like in Russia🥺
Оксана Ч.
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14 Ottobre 2025
10,0
One of the best places to rediscover the flavors of Russian, Ukrainian, and Georgian cuisine. Well-prepared, authentic dishes that took me back to my studies in Russia and eating in small restaurants in St. Petersburg. Everything was excellent and well-prepared.
Marisa
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11 Ottobre 2025
10,0
Wonderful restaurant, very tasty and home-style!
Nice Ukrainian interior!
Ruslana Filenko
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18 Luglio 2025
10,0
Very welcoming place, professional staff, and an exceptional owner! Friendly and available to explain all the typical dishes from Ukraine, Russia, and Jordan, high quality and very reasonable prices.
Highly recommended for those who want to try something new.
Marco Cattaneo
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17 Luglio 2025
10,0
Ambiante familiare meraviglioso. Cibo ottimo e personale gentilissimo . Consigliatissimo per chi vuole anzi deve provare altre cucine.
G P
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13 Luglio 2025
10,0
I love this place! Always delicious food:)
Anastasiia Volkova
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10 Luglio 2025
10,0
One truly magnificent restaurant that sets ypu in Eastern Europe and that will make you travel trough the very excellent and often forgotten eastern Europe cuisine, from Russia to Ukrainian delicacy evrything is perfectly cooked and seasoned.. please come and check out this spot for yourself!!!
Tommaso Renzi
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04 Luglio 2025
10,0
Love the experience!! The place is super cute. It’s the first time I’m trying Russian/Georgian food and it’s so original and tasty!! I had Kachapuri which is super nice and comes with a guide on how to eat it, love it.
I highly recommend and will come back to try other specialities 😍
Astinot Marine
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03 Luglio 2025
10,0
I was really missing home food, and Veranda was exactly what I needed. Warm, welcoming atmosphere and delicious food. A little piece of home in Milan, highly recommend.
albina janabergenova
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24 Giugno 2025
10,0
Sono arrivata a Veranda con l’idea di scoprire sapori familiari, e sono stata completamente conquistata.
Appena servito, l’Adjarian Khachapuri mi ha lasciata a bocca aperta: una barchetta di pane fragrante, dal bordo croccante e dorato, che custodisce al centro un cuore di formaggio fuso e un tuorlo d’uovo, pronto a sciogliersi e sommergere tutto con la sua cremosità. Ho spezzato il bordo, l’ho utilizzato come “cucchiaio” e ho assaporato quel mix di consistenze—la dolcezza lievitata del pane, la sapidità tenue del formaggio e la rotondità vellutata dell’uovo—che ho provato una volta sola, in un remoto viaggio in Georgia.
Poi è arrivato il Khinkali, quei grandi fagottini di pasta sottile ripieni di carne speziata. Li ho afferrati dalla “testina”, ho fatto il primo piccolo morso per lasciar fuoriuscire il brodo interno, poi ho assaporato il ripieno: succoso, aromatico, con un pizzico di pepe nero a esaltare la carne tenera. Non ho potuto resistere a ripetere il gesto fino all’ultimo.
Infine, il Borsch—non quel semplice minestrone rosso, ma un’autentica zuppa ucraina servita fumante, con barbabietola dolce e terrosa, verdurine al dente e un cucchiaio di panna acida che si scioglieva come una nuvola bianca.
Tutto questo in un ambiente meraviglioso con un servizio sorridente e attento che ti fa sentire parte di una grande famiglia. Esco da Veranda con il cuore pieno di sapori, già pronta a tornare per rivivere questa meravigliosa esperienza di cucina dell’Est.
Yuliia V
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09 Giugno 2025
10,0