I have been there several times and I must say that each time I notice an ever-increasing attention. Top beer and exquisite cuisine
al tnt
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02 Luglio 2025
10,0
Simple and genuine place, complementary to a craft brewery. Good value for money, tasty food. Absolutely recommended
feamede
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29 Giugno 2025
10,0
Excellent environment surrounded by greenery in complete peace, friendly staff and excellent food! Compliments!
Francesca Magnani
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29 Giugno 2025
10,0
Characteristic but with modest food and little variety
Stefano Battaglia
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26 Giugno 2025
6,0
Great place with innovative energy idea
Ulf Hansen-Roebbel
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18 Giugno 2025
8,0
Only restaurant in that spot, so it is advisable to book, we had not done so and we were lucky to find a place for two. The food is good, the atmosphere is nice and the service is kind and friendly. The only flaw is that it is a bit slow because it was full and they told us that those who had booked would be served first.
Ricarda Haudenschild
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08 Giugno 2025
10,0
Craft brewery, which uses geothermal energy for its production. Simple but well-made menu, many are flavored with beer. Kind and courteous girls serving.
Excellent stop during a motorcycle or bike ride.
Andrea Bianchi
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03 Giugno 2025
8,0
We arrived 20 minutes before closing, and I managed to taste all 3 beers on tap, very special, definitely worth returning, maybe much earlier than closing time, for lunch next time, since they have a pretty tasty menu. Ah... Very kind welcome.
randolfo neto Neto
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03 Giugno 2025
8,0
Siamo tornati in questo locale dopo diverso tempo e devo dire che ancora una volta ci siamo trovati molto bene. Cibo e birra (prodotta sfruttando l'attività geotermica dell'area) molto buoni. Noi abbiamo preso un tagliere di salumi e formaggi davvero molti buoni, come molto buoni erano i tagliolini a un ragù di verdure.
Giacomo C
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18 Maggio 2025
8,0
Ma la birra è tutta uguale?
Non credo proprio e lo puoi scoprire solo in posti unici come VAPORI DI BIRRA.
Tante birre, tutte artigianali, dai gusti pieni e decisi.
Ma solo birra?
Direi che c’è tanto, ma tanto di più.
Un pranzo con materie di prima scelta.
Antipasti con salumi locali, ma su tutto consiglio il primo a base di pici al sugo bianco e con la birra.
Tutto qua? Direi proprio di no.
La produzione è totalmente sostenibile grazie all’utilizzo dei vapori delle locali fumarole della zona di Larderello (non sapevo che oltre il 30% dell’energia della Toscana fosse prodotta in questa zona).
Insomma, un’esperienza veramente unica al mondo, direi, in cui si respira la passione con cui i proprietari hanno creato questo gioiellino a Sasso Pisano.
Consigliato? No CONSIGLIATISSIMO
David
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30 Marzo 2025
10,0