A very suggestive place.. the food is delicious with a special mention for the French fries with beer mayonnaise.. the craft beer is really good.. I recommend it.
Natalia Delogu
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06 Settembre 2025
10,0
Traditional Tuscan food with some variations on their homemade beer—a truly exceptional idea and excellent results! A truly wonderful experience, as were their very tasty draft beers.
paolo l.
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02 Settembre 2025
8,0
This is a craft brewery you absolutely have to try, and as for beer, I recommend Fiamma, with chilli pepper, which I think is phenomenal.
Mauro Bacci
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30 Agosto 2025
10,0
A small craft brewery that uses geothermal heat to produce its beers.
Excellent tasting.
Andrea Mologni
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30 Agosto 2025
8,0
Great business lunch, super food, very nice people
fabrizio torrini
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29 Agosto 2025
10,0
We ate there as a family of 5, beers and decent meal only 81 euros. Big thank you to Aline/Elaine for her translation of the menus for us, and the free chips when one of the kids dropped theirs. Lovely selection of beers. Recommended.
Pearse F (Tuco74)
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27 Agosto 2025
8,0
In a beautiful Tuscan location, Sasso Pisano, a place where you can eat local delicacies and beer produced by their brewery (see photo)...... fantastic
Claudio Giannetti
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23 Agosto 2025
10,0
The staff is unfriendly and leaves you waiting for a long time without any attention. Overall, the prices are quite high. If you like craft beer, this is a good place to go.
Super Andi
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21 Agosto 2025
6,0
Siamo tornati in questo locale dopo diverso tempo e devo dire che ancora una volta ci siamo trovati molto bene. Cibo e birra (prodotta sfruttando l'attività geotermica dell'area) molto buoni. Noi abbiamo preso un tagliere di salumi e formaggi davvero molti buoni, come molto buoni erano i tagliolini a un ragù di verdure.
Giacomo C
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18 Maggio 2025
8,0
Ma la birra è tutta uguale?
Non credo proprio e lo puoi scoprire solo in posti unici come VAPORI DI BIRRA.
Tante birre, tutte artigianali, dai gusti pieni e decisi.
Ma solo birra?
Direi che c’è tanto, ma tanto di più.
Un pranzo con materie di prima scelta.
Antipasti con salumi locali, ma su tutto consiglio il primo a base di pici al sugo bianco e con la birra.
Tutto qua? Direi proprio di no.
La produzione è totalmente sostenibile grazie all’utilizzo dei vapori delle locali fumarole della zona di Larderello (non sapevo che oltre il 30% dell’energia della Toscana fosse prodotta in questa zona).
Insomma, un’esperienza veramente unica al mondo, direi, in cui si respira la passione con cui i proprietari hanno creato questo gioiellino a Sasso Pisano.
Consigliato? No CONSIGLIATISSIMO
David
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30 Marzo 2025
10,0