Service level well above the Milanese average. Exceptional dishes, menu very variable based on the seasons and the availability of butcher's pieces. They don't only eat offal, despite the name: in fact there are also fish and legume dishes. The wine list is quite extensive and the desserts are special and well made. The only flaw, managing to book is a job.
Romina Esposito
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21 Maggio 2025
10,0
Worth ever penny amazing chef and owner that creates. Ultimate food experience with tastes that awaken you palette. try something you may not you'll be amazed. There something for everyone. A must go in southern Italy. Make sure you do three courses. You'll leave with a smile and loving it.
JP GAUTHIER
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20 Maggio 2025
10,0
Wonderful food can’t wait to be back
Angus Lewington
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17 Maggio 2025
10,0
One of my favorite places. In addition to the always spectacular food, the never banal wine (thanks also to the sommelier's advice), those who work there always make you feel welcome, like at home. Regardless of its (very well-deserved) success, it remains one of the places not to be missed in Milan
Daniele Cugini
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10 Maggio 2025
10,0
Amazing experience, if i could get another reservation i would 100% come back.
Lara Bojovic
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10 Maggio 2025
10,0
Typical trattoria with excellent dishes. Absolutely try their vitello tonnato!
Roxana Vadasan
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09 Maggio 2025
10,0
Very tasty food. We highly reccomand.
dan corla
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07 Maggio 2025
10,0
Difficult to give less than 5 stars. Super friendly welcome, we hadn't booked but they still let us sit in two of the only three seats available at the counter overlooking the kitchen. Rustic atmosphere, like a real trattoria, but refined at the same time. Attention to the customer and praiseworthy raw materials. Special mention for the creamed cod and the butter and parmesan tagliatelle, the latter among the best I have ever tasted. An excellent and very pleasant experience.
Lorenzo Gaudino
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03 Maggio 2025
10,0
Ennesima cena da trippa spettacolare. Qualità sempre al top in tutti i piatti. Nulla da dire su servizio, atmosfera, prezzi, gestione. Merita tutto il successo che ha. L’unica cosa fastidiosa è la prenotazione… occorre trovare un sistema più facile per consentire di prenotare in qualsiasi momento i posti disponibili.
Nel frattempo, continuerò a puntare la sveglia il primo del mese a mezzogiorno!
Ilario C
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15 Aprile 2025
10,0
Dopo numerosi tentativi e lunghissima attesa siamo riusciti finalmente a prenotare un tavolo. Aspettative più che elevate e ampiamente soddisfatte. Locale caldo e accogliente, come tutto il personale (giovane, attento, Smart, preparato, simpatico). Propone pochi piatti come è giusto che sia ma che accontentano tutti i palati. Vitello tonnato eccellente, il migliore che abbia mai mangiato. Primi piatti super goduriosi. Avremmo fatto volentieri il bis di tutto. Interessante la carta dei vini. Nessun appunto da fare. Chapeau allo chef! La lunga attesa è stata ben ripagata e non vedo l’ora di tornare. Prezzi adeguati. 50€ a testa
Ilario C
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16 Gennaio 2025
10,0