Trattoria Zini e Ferrari In Tresana

8,4

Basado en 1.072 opiniones encontradas en 2 webs


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tend

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Di 6
in Tresana
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Di 5
di cucina Italiana in Tresana

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 800 8.8
Recensioni Nota
TripAdvisor 260 8
Here you never go wrong, excellent food, good-natured staff Piero and his daughter in the dining room are like friends you've known all your life, not to mention the mushroom season 🍄 you can feast on all kinds of mushrooms, from fresh to fried mushrooms, the cuts are the sautéed ones are delicious, in conclusion in the Trattoria Zini e Ferrari you leave satisfied ♡♡♡♡
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03 Aprile 2024
10,0
The homemade green tagliatelle with cockerels and the apple pie are excellent
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24 Marzo 2024
10,0
Panoramic location, excellent food, friendly and helpful staff. Now that I've discovered it, I should go more often, especially during the period of fresh porcini mushrooms.
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24 Marzo 2024
8,0
I ate everything from the plate
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01 Marzo 2024
10,0
Typical trattoria, welcoming environment, nice large blackboard with the menu. Excellent porcini mushrooms, a typical dish that characterizes the restaurant renowned in the area for its mushrooms. Polite and friendly staff. I highly recommend
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17 Febbraio 2024
8,0
We had a very good time. Excellent food, good service with a magnificent view of our Lunigiana! GOOD JOB, EVERYONE!
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22 Gennaio 2024
10,0
I love this place. It has a magnificent view on the valley and the food is absolutely delicious. The Italian kitchen in it's purest form. The 'tagliata di manzo' was amazing. The service is friendly and it's a real family business where everybody is contributing.
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21 Gennaio 2024
10,0
Excellent value for money. Very friendly and welcoming staff
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20 Gennaio 2024
10,0
Trattoria a conduzione familiare, ambiente pulito, ma un po troppo pieno di tavoli.. si mangia quasi schiena con schiena con il tavolo vicino, personale simpatico e gentile,antipasti semplici ma buoni..portano anche dei piccoli 'sgabei' caldi ma solo con gli antipasti. Di primi abbiamo preso tagliolini ai porcini,ravioli al ragu e lasagne bianche con porcini, le ultime molto buone i primi due mangiabili.. poi abbiamo ordinato una tagliata con pomodorini e rucola con parmigiano e agnello fritto con patate. La tagliata era buona l'agnello fritto sapeva di poco e le patate al forno avevano un gusto cattivo e le abbiamo lasciate nei piatti,poi abbiamo preso funghi porcini fritti buoni. Di dolce sorbetto discreto, e tiramisu molto carico di mascarpone.. direi troppo. Il vino rosso della casa aveva una punta di acidita e sapeva un po di zolfo. I prezzi sono onesti ma migliorate il gusto alle patate al forno e aromatizzate un po l'agnello e poi cambiate fornitore di vino locale. E magari valuterò di ritornarci. Un consiglio? Prendete meno clienti perché non riuscivo a sentire nemmeno chi avevo accanto.. sembrava di essere in uno stadio.
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30 Ottobre 2023
6,0
bravi,gentili,concreti si vede già dal menù che porta pochi piatti tutti fatto bene ottimi i funghi fritti eccellenti i taglierini ai funghi così come i ravioli al ragù carne della tagliata fantastica dolci fatti in casa buoni per poco più di euro 30 a testa… con materie prime anche costose complimenti
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25 Ottobre 2023
8,0

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02/04/2024: I give 5 stars to the service, because it is really good. I expected more from the dishes: rabbit salad has nothing special, rabbit is dry; cod fritters: you can't taste the cod at all, just the dough; cod as a second course: tomato sauce is so acidic that you can't taste the fishy flavour; fried rabbit with courgette flowers is too dry; onion soup: we liked the flavor, but it's not soup, it's more like gruel, because it's too thick, overcooked. Only thing we really liked is dessert. It wouldn't be bad to play some light music. The place is nice and clean.
25/03/2024: Enchanting room created in the stables of the Malaspina Castle. Dishes with local ingredients. Courteous and professional service

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