Trattoria Trivelloni In Busseto

6,7

Basado en 105 opiniones encontradas en 4 webs


tend

10
Di 22
in Busseto
6
Di 11
di cucina Italiana in Busseto

Gestione recensioni

The fried gnocco is excellent, accompanied by sslumi and good quality gorgonzola. The ravioli and tortelli are also worth a try.
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02 Luglio 2025
10,0
simple old fashioned trattoria but with excellent food.
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11 Maggio 2025
10,0
As soon as you enter, you are immediately catapulted into the 90s: simple furnishings, family atmosphere and that genuine air of an old neighborhood trattoria that makes you feel at home. The portions are truly generous, as they used to be, and each dish conveys care and flavour. The quality of the raw materials is evident from the first taste: fresh ingredients, traditional recipes without frills, but cooked to perfection. The quality-price ratio is also excellent, it is difficult to find places today that offer such generous dishes at such honest prices. Ultimately, an absolutely positive experience: Trattoria Trivelloni is the classic place where you willingly return, perhaps even bringing friends. Highly recommended for those who are nostalgic for the sincere cuisine of the past.
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27 Aprile 2025
10,0
Mi sono ritrovato in questa antica trattoria a pranzo con i miei familiari e devo dire che non è stata la prima volta, visto che siamo clienti abituali ( mediamente veniamo qua almeno una volta l'anno da vent'anni, conosciamo personalmente il proprietario con qui abbiamo un rapporto di amicizia). E' un locale molto semplice e rustico proprio come la zona in cui si trova con le tovaglie a quadretti bianche e rossi e l'arredamento non particolarmente lussuoso. Il motivo principale per cui ci troviamo qui è principalmente per lo gnocco fritto piatto di punta del ristorante. In genere lo mangiamo con una selezione di salumi nostrani molto pregiati sempre accompagnato da un vino locale. Il servizio è molto efficiente, cordiale, e molto attento ai dettagli. Il conto è decisamente onesto .
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15 Aprile 2025
10,0
Generosity, taste and quality put together, and availability towards customer requests. A place to stop to appreciate the local cuisine. Very recommended
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02 Aprile 2025
10,0
Fried cake is a typical Emilian dish that never disappoints! What I tried was truly exceptional! The texture was perfect: crunchy on the outside and soft on the inside. The flavor was intense and rich. The frying was light and not greasy. In short, a fried dumpling you absolutely must try!
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30 Marzo 2025
10,0
Historic place, kind and hospitable owners, excellent cured meats with fried gnocco.
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13 Marzo 2025
10,0
Simple place with no apparent pretensions (a little spartan unlike the average of the typical restaurants in the area), but excellent hospitality and a very kind and helpful lady. The food is traditional and of very good quality. Definitely try their cured meats, genuine and an expression of the territory (the gorgonzola is also exceptional). A little out of the way, although the context of the surrounding countryside is worth visiting.
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09 Marzo 2025
8,0
Tutti cercano la locanda tradizionale verdiana con aceti balsamici e culatello di alto livello e busti del grande compositori ogni dove. Ma di sabato sera senza prenotare da Trivelloni si è mangiato un culatello ottimo e salumi e gorgonza con la goccia. Un lambrusco verace e dei ravioli ricotta e spinaci meritevoli. Si il posto un po' trascurato e fuori mano. E molte recensioni sono state spietate. Ma a noi è piaciuto. Anche e raggiungerlo tra Cascine abbandonate e canali guarniti di salici e gelsi merita questo vaaggio nella semplicita dei luoghi e dei cibi. Per un pasto non "leccato" ma soddisfacente va benissimo. Antipasto per 2 di portate varie di culatello, coppa, spalla calda, prosciutto e gorgonzola accompagnati da torte fritta a forma. Di cuore. Più un primo più caraffa di lambrusco locale e crostata della casa a da urlo. 23 euro a testa. Non mi sembra tanto. Andateci e siate più clementi
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09 Marzo 2025
8,0
Country restaurant, fried gnocco with cured meats, raw ham, salami, coppa, cooked shoulder and gorgonzola. Tortelli with butter. Generous portions so much so that once the tortelli were finished we were more satisfied, I would say that there was no room left for other foods. For those who want to try fried gnocco I would recommend a "fortana del taro" as a wine Low prices, fairly fast service
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02 Febbraio 2025
8,0

Ristoranti simili a Parma

6,7
105
Recensioni

Trattoria Il Fiore Antica Osteria

26/05/2025: Auf unserer Reise durch die Emilia Romagna haben wir hier an 4 Abenden vorzüglich gegessen. Alles wird mit frischen regionalen Produkten zubereitet, die Pasta selber hergestellt. Das angebotene Fleisch liegt appetitlich dekoriert in einer Vitrine und wird frisch gegrillt. Zu Auftakt gibt es z. B. bei den Antipasti einen köstlichen Salat mit Frisee, Apfelscheiben, Walnuss, Johannisbeeren, Parmesan und Aceto Balsamico. Das gegrillte Hähnchen, die Tagliata waren umwerfend gut - genauso wie die gesamten Pastagerichte. Einen Tisch zu reservieren ist insbesondere am Wochenende wichtig.
08/03/2025: Servizio rapido e attendo il locale è carino, cucina e prezzo pagato nella media, da ritornarci al prossimo mercante in fiera
6,7
102
Recensioni

Anima di Parma

22/05/2025: Curious, I tried a single portion of Duchess cake. Very tasty
21/05/2025: We stumbled upon this restaurant quite by chance, and what a lovely surprise! The service was impeccable, with a smiling, attentive waitress who spoke French, which greatly facilitated communication and made the experience even more enjoyable. We started with an absolutely delicious charcuterie plate: Parma ham, coppa, salami—all quality products, flavorful, and beautifully presented. The tagliatelle with ragout was also very good: perfectly cooked, with a generous and well-balanced sauce. And to finish, homemade pastries for dessert, all delicious. A real favorite, an authentic and welcoming restaurant, which I recommend without hesitation!

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