Cozy place, friendly staff, quick service.
As for the gnocchi, I personally found them "rubbery". I'm not questioning their quality, but I didn't like them very much in my mouth, also because they don't retain the seasoning as they should.
Furthermore, in order to enjoy 5 condiments we had to eat the equivalent of 2.5/3 plates of gnocchi. Almost a dish for every taste... Definitely many... Suitable for those who love generous portions.
My opinion on the sauces: duck, scarce, ragout, too chopped, soppressa and rosemary, decidedly savory, smoked provola, very good, like the classic of the classic butter and sage.
Price 34 euros for two with 5 sauces and water. I would say very good.
In conclusion, a different service method would perhaps reward more.
I don't think we will return.
Alessandro CICOGNA
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21 Marzo 2024
8,0
Nice place and you have to call to book and if you have a dog you have to tell them when you book and you can bring it as long as it's not giant
Devid Visentin
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19 Marzo 2024
8,0
Delicious cuisine, especially the gnocchi from Val Posina which in this place are truly exceptional!! There are many different types of sauces to season them with! Spectacular!! Highly recommended
Jordan big Angels
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16 Marzo 2024
10,0
Town restaurant with typical dishes of the Venetian tradition
GASTONE QUAGGIA
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07 Marzo 2024
8,0
Dinner in company, oxi de mascio..... A fairy tale, oxi beautiful loads of fat, amazing mashed potatoes, sauerkraut made as God commands and top polenta. And it seems to end a nice tiramisu quarelo..... Speechless
Luca Zambon
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03 Marzo 2024
10,0
La qualità del cibo e ottima e abbondante, l'ambiente e famigliare e accgliente
Giancarlo Mascarino
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20 Febbraio 2024
10,0
Da consigliare.... cucina ottima servizio eccellente porzioni x persone bene allenate
Pericle Crosara
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14 Febbraio 2024
8,0
Impasto degli gnocchi fenomenale. Leggerissimi ma saporiti. Piatti abbondanti. La degustazione 2 sughi/3 sughi è azzeccata se si va con appetito e in piu persone. Forse un pelino troppo sale. Abbiam preso burro e salvia(il migliore perche senti bene il gusto dello gnocco), gorgonzola e sopressa con rosmarino. Per quest'ultimo consiglierei una crema, un formaggio fuso o una salsina che smorzi un pò il sale della sopressa cotta, buona si, ma troppo salata. Rabosello fresco piacevole. Conto coerente. Locali puliti personale gentile ma poco sorridente (forse erano indaffarati visto che era domenica e all'ora di pranzo) cmq bravi tutti👏👏👏👏
Silva Costeniero
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11 Febbraio 2024
8,0
Il servizio è attento, veloce e gentile. Si mangia una degustazione di pasta, tre tipi (gnocchi, fettuccine e bigoli) con vari sughi più i sughi del giorno fuori menù, fino a max 5 diversi, noi ne abbiamo presi tre ed erano eccezionali tutti. Poi tagliere misto, salumi e formaggi molto buoni. Le porzioni sono piuttosto abbondanti e il cabernet sfuso è discreto, tende al dolce, ma bevibile. Conto proporzionato. Consigliato se siete in zona.
Daniele Z
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06 Gennaio 2024
8,0
Locale affollato e personale di sala professionale, abbiamo dovuto attendere un po' prima di essere accomodati ad un tavolo precedentemente prenotato.
Gnocchi nella norma, buoni i vari sughi, ottimo prezzo finale.
cavassssin
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05 Ottobre 2023
6,0