Typical Roman trattoria with around thirty seats. Roman cuisine with Roman chefs. Lamb with finger-licking potatoes and superb cacio e pepe. Boris the owner makes you feel at home. Definitely worth trying!
fabiodelbuono
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22 Febbraio 2025
10,0
Cibo ottimo ambiente tranquillo
Giorgia Lanigra
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18 Febbraio 2025
10,0
The menu is written on the blackboard and changes seasonally. I really appreciated the appetizers, the fried artichokes and chicory with anchovies were excellent (the sauce was delicious!)
Tonnarelli with pecorino, artichokes and bacon were tasty, but a bit dry. Overall this place offers excellent value for money, I will return
Vittorio Pio Ronga
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02 Febbraio 2025
10,0
Super welcome from the innkeeper, friendly staff, dishes from true Roman cuisine, we recommend the tripe, divine!!
fabbro fox
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01 Febbraio 2025
10,0
We came from Madrid, the hotel recommended this place to us, we returned because we loved it, homemade food, magnificent carbonara and unbeatable service, we will return more times
CARLOS DIAZ RON
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18 Gennaio 2025
10,0
Typical Roman restaurant.
Homemade food, simple and good.
Simple environment.
Price slightly above average, but generous portions.
No problems with the dog following.
Lady Elisa
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02 Gennaio 2025
8,0
We've been frequenting it for years and it's always a certainty.
Varied menu, with many traditional Roman dishes, all delicious. Furthermore, the kindness and friendliness of the owners make this restaurant an ideal place to spend a very pleasant and tasty evening.
michela maggio
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01 Gennaio 2025
10,0
True Roman trattoria.
Among the top of its kind.
Fabio An
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01 Gennaio 2025
8,0
Trattorie “romane”, a Roma, ce ne sono molte. Per lo più stanno in centro o in luoghi dove c’è passaggio di turisti. Poi ci sono quelle di periferia, quelle dov’è ti portano, quelle che trovi per caso e dove difficilmente trovi orde di turisti affamati e pronti a “bersi” la romanità a colpi di stornelli e tovaglie a quadretti.
Qui, anche, c’è la immancabile tovaglia a quadretti bianchi e rossi; qui c’è l’immancabile oste di dimensioni smisurate che ti accoglie come se ti conoscesse da anni.
Ma, qui c’è soprattutto il “saper cucinare”.
E non è da tutti.
Indirizzo da segnare se si vuole mangiare carbonara, cacio e pepe, fettuccine, carciofi, trippa (morbidissima), fagioli e cotiche, saltimbocca ecc ecc.
Sme!
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03 Dicembre 2024
10,0
Beh! Fermato per caso con mia moglie, gentilissimo il proprietario e la cameriera che ci ha serviti e coccolati, la migliore cacio e pepe della mia vita! Bilanciata e perfetta! Anche i ravioloni cacio pepe e funghi porcini speciali! Patate al forno straordinarie, buone e dolcissime.
Polpette buone e vino sangiovese.
Conto corretto nel rapporto qualità prezzo, da tornarci e provare la Matriciana e la Carbonara.
Grazie di tutto!
A presto!
Pasquale B
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02 Novembre 2024
10,0