Found by chance. We understood that it could be the right choice when we saw that it is frequented quite a lot by locals. Excellent pasta with potatoes and provola and Sorrento style pasta. As many meatballs, side dishes and desserts. Friendly staff and quick service. Highly recommended
Carla Serra
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12 Aprile 2025
10,0
Very good service and very professional but dishes a little expensive for the quantity they carry and the atmosphere is nice but very old…
Almudena Martínez
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08 Aprile 2025
6,0
I came for lunch on March 19, 2025. The clam pescatore was another seafood pasta dish that looked like udon and was interesting. Both had a great seafood flavor and were very delicious. The inside of the store was also retro and had a nice atmosphere.
March 19, 2025 – I came here for lunch.
I had Clam Pescatore and another seafood pasta—it had a texture similar to udon, which was interesting. Both dishes had absolutely an amazing seafood aroma and were delicious. The restaurant’s retro interior also created a wonderful atmosphere.
junko
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21 Marzo 2025
10,0
Terrible, bad food, bad service.
Javiera lopez bustos
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19 Marzo 2025
6,0
Simple and amazing quality
Loved it
Roberto Mandorino
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17 Marzo 2025
10,0
I recommend pasta, potatoes and provola
gianluigi modena
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15 Marzo 2025
8,0
Everything as normal without infamy and without praise
Zenone Poli
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07 Marzo 2025
6,0
Pasta, potatoes and provola...top
Paolo Baldaccini
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05 Marzo 2025
8,0
Le lieu est discret, la nourriture simple et bonne.
L'ambiance reste plutôt formelle mais est parfaite pour manger en tranquillité à deux pas du boulevard; de la place et de l'activité permanente.
Je recommande ce lieu pour la qualité des plats
VAT0613
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17 Febbraio 2025
8,0
Un locale a due passi da piazza del plebiscito poco assalito dai turisti è già un miracolo. Se poi si aggiunge che offre ottimo cibo (tradizionale, senza particolari invenzioni dello chef che però ha una solida tradizione dalla sua), occorre ginuflettersi e ringraziare la divinità del buon mangiare. Portati qui da un’amica che è di casa al San Carlo (il locale pare sia frequentato da chi ci lavora), abbiamo provato un sauté di cozze e vongole di grande fattura (e no, non fate gli spiritosi: per un buon sauté ci vuole un prodotto ottimo, cotto in modo perfetto) e un filetto di spigola agli agrumi, oltre a contorni vari, il tutto annaffiato da un ottimo bianco (rimosso cantina , purtroppo) e da un babà da incorniciare (uno in tre, fate attenzione alle dimensioni, proporzionale alla qualità). Conto onestissimo, raccomandatissimo!
marco_urbs
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07 Dicembre 2024
10,0