Amazing place, I occasionally go there on my motorbike with a friend. It's wonderful to have a peaceful lunch in this magnificent relaxing place! We'll be back many more times! ✌🏼
wolly grassi
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15 Maggio 2025
10,0
Happened by chance, positive experience, very good food and excellent service
Barbara C
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09 Maggio 2025
10,0
Excellent trattoria serving typical dishes such as the excellent panissa and other specialities. Impeccable service and pleasant atmosphere.
Diego La Rosa
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07 Maggio 2025
10,0
A more unique than rare restaurant. A certainty, always!
pintus Pintus
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04 Maggio 2025
10,0
To come here you have to follow the directions from the state road and in two minutes you find yourself in this beautiful restaurant inside this small village with I presume also the castle. The place is very well cared for in its furnishings and details, we stop for a working lunch. At the right price you can eat well, with a choice between two first courses and two second courses, I suppose there are also off-menu à la carte options but frankly I didn't ask. We take the Vercellese panissa, very good and the tasty tagliolini with parmesan, good. For the second course, a nice creamy tomino cheese melted inside with some broad beans, a nice quick and light dish. Clearly hilly coffee with that strong citrus flavor, not much to my taste but certainly not bad, made with capsule machines, best solution for catering. Just the right light wine, and you are served quickly and well, because in any case it is a very crowded place, a sign of quality, also because you have to come here on purpose, there is only one single asphalted road, plus the Via Francigena traveled on foot by many pilgrims. Nice discovery, I will return soon in the evening to try it too the à la carte menu. Well done
Antonio de rose
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18 Aprile 2025
8,0
A place with top marks, very kind staff, excellent food. Good, good, good
German Shepherd
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29 Marzo 2025
10,0
Trattoria from times gone by among the Vercelli rice fields. Excellent stopping point along the Via Francigena.
Giacomo Tarello
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26 Marzo 2025
10,0
Pranzo feriale del “lavoratore” all’insegna del fagiolo con “panissa” e “fagiolata con salamino” in occasione del Materdi Grasso. Con 15€ grande piacere!
Maur0Demichelis
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04 Marzo 2025
10,0
Really great service! And equally delicious food!
NADIA TAFURO
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02 Marzo 2025
10,0
Scoprendo Vercelli non si può non andare a caccia del buon cibo e, fortunatamente, uscendo un po' dalla città si incappa in trattorie di una volta che mantengono ancora quell'aura di mistico.
🏠 LOCALE | trattoria tipica dal mood vintage e da quel legno scuro che circonda ogni angolo. Dentro una bella schiera di anzianetti o lavoratori (siamo andati a pranzo) e quell'aria di tempo che si ferma riscontrabile solo in questi luoghi.
🚶♂ PERSONALE | le ragazze al servizio e la titolare sono simpatiche e immediate, pochi fronzoli ma via con l'ordine e zero tempo da perdere. Hanno sempre un sorriso per tutti, che non fa mai mail
👨🍳 CUCINA | tipica di quella zona dove la panissa (o paniscia) la fa da padrona. Io ho preso un piatto di quella + delle polpette. Tutto buono, forse già pronto e poi riscaldato, ma buono.
💶 CONTO | in 2 con 2 piatti, una bottiglia di vino, il dolce e il caffè abbiamo speso 35€. Direi un prezzo assolutamente onesto per quanto offerto.
Giovanni
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01 Dicembre 2024
8,0