Very accommodating staff, good food, steak was great
EtHaN cLaRkE
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15 Giugno 2025
8,0
The meat is so tender and delicious
I'll eat well and go
I thought it would be difficult to cook it
but it's delicious without any fishy smell
ran young
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13 Giugno 2025
10,0
Neat environment, extremely kind staff, excellent choice also regarding wines. Spectacular Fiorentina. Recommended!
Ilaria Bortolotti
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12 Giugno 2025
10,0
Great place, tasty typical Tuscan dishes. Recommended.
Giovanna
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09 Giugno 2025
10,0
We ended up here a bit by chance but it was a nice discovery. Quiet atmosphere, friendly staff and good quality Florentine steak. I recommend the tiramisu for dessert, really done to perfection. The day before we ended up in a much more famous restaurant (one of those with 27 thousand reviews and a queue outside) and it was a bad disappointment, a place like this is much more honest and good.
Andre Briga
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08 Giugno 2025
10,0
The food was delicious.
I ate 1.5kg of rare and it was good.
There is no picture, but I was satisfied with both the spinach garlic and potatoes.
The dessert was especially delicious.
Tiramisu and panna cotta, especially the tiramisu was the best I had in Italy.
However, there was something a little disappointing.
I had to tell you again because it was prepared in a bent state with a knife. It was a pity.
홀앙희을을엉
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05 Giugno 2025
8,0
T-bone steak is delicious. You can feel the atmosphere of a local restaurant.
엄태식
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03 Giugno 2025
10,0
Quiet and pleasant atmosphere. Very good food. We had a good time and they were also very kind to blow out the candles for our friend's birthday. Recommended!
Mattia Melfa
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02 Giugno 2025
10,0
Tutto come doveva essere. Atmosfera da trattoria, servizio cordiale, prezzi allineati ad altre location simili (Firenze è cara).
Abbiamo mangiato una fiorentina con un paio di contorni, evitando tutto il resto per non rovinarci l'appetito.
La fiorentina, venduta ad prezzo unitario (all'etto) chiaro, la portano al tavolo e la pesano: coreografico.
La carne, cotta in maniera sapiente, è saporita ma senza fronzoli. Si scioglie in bocca e si gode.
Soddisfatti.
Gianluca
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03 Maggio 2025
10,0
Avevo visto questo locale in un video di TikTok, sponsorizzato come un ottimo ristorante a prezzi modici. Decidiamo di provare senza prenotare, ci trovano un tavolo dopo qualche indecisione. Prendiamo un antipasto di crostini misti di dividere; fegatini, pomodoro, lardo, salsiccia e stracchino e una polentina fritta con i funghi. Tutti buoni. Io prendo i Pici di anatra con salvia fritta e pecorino di Pienza, buona ma nulla di eclatante, il pecorino non si sentiva e l’anatra era mischiata con altra carne. Il mio compagno prende la Ribollita definendola buona. 1 bicchiere di vino, acqua e un amaro 65€ direi onesto per quel che si è mangiato.
Valenina
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30 Dicembre 2024
6,0