Highly recommended historic restaurant! I came with 10 other people and we chose the option of a fixed fish menu for €40 with 6 starters, two first courses, fried food, desserts, water and wine. Lots of food that we couldn't even finish, and all really good. Alberto, the owner, is a very kind and helpful person. We'll be back!
Michela Sgrosso
.
09 Agosto 2024
10,0
I had lunch with a friend. Everything was good from the starters to the first course. Excellent showcase of the fish. Perfect service.
Bibuz
.
07 Agosto 2024
10,0
Popular and touristy trattoria in the heart of Cagliari's Marina district. Nice terrace, regular service, very decent food although a bit expensive.
Albert Jordana
.
06 Agosto 2024
6,0
Legendary place, you must reserve otherwise there will never be a table available.
Good value for money
M M
.
03 Agosto 2024
10,0
I understood why it's always full... excellent non-touristy restaurant!
Luana Scalambra
.
27 Luglio 2024
10,0
The food is amazing...all very fresh fish...I recommend it...
Filippo Lantini
.
20 Luglio 2024
10,0
Visiting Cagliari, we went to this place for lunch, we had a great time, kind, friendly and helpful staff (in particular Emanuele, who looked after us), rustic place, but with very good food, we had mussels, fish as a sample, fregola di mare, spaghetti with clams and those with seafood, as well as sweet ricotta ravioli and seadas, all delicious, at the end of lunch they offered us myrtle and Sardinian sweets. The prices are good and the food excellent I highly recommend it!!!
Valentina Bravin
.
20 Luglio 2024
10,0
Ok for the fish, however, no accompaniment available apart from raw vegetables, mainly roughly chopped fennel and large, extremely spicy, inedible radishes, the roots of which have not even been cut. Hire in the kitchen.
Giargia Patumiera
.
14 Luglio 2024
6,0
Dove mangiano i Cagliaritani . Trattoria molto alla buona per gente che vuole mangiare bene. Servizio molto veloce e curato. Grande quantita' e qualita' nei piatti tradizionali di pesce.Tutto molto buono,ma il nostro ricordo va ad uno spaghetto ai ricci di mare che nel finale raggiunge sicuramente le vette piu' alte del nostro podio.Per finire Mirto "speciale"e filu e ferru per una serata felice!Complimenti e forza Cagliari (anche...)!
beniamino v
.
08 Luglio 2024
10,0
Innanzitutto consiglio sempre la prenotazione, perchè il locale è spesso affollato e si rischia di non essere accettati. Durante la bassa stagione e nei gironi settimanali non si incorre nel rischio.
La cucina è tipica cagliaritana e c'è la possibilità di assaggiare diversità di mare uscendone soddisfatti.
L'accoglienza non è delle migliori e anche il locale è poco curato. Il servizio è però molto attento e veloce.
Passando dall'ingresso alla sala da pranzo è possibile guardare direttamente il gran lavoro del personale in cucina e sbirciare nei piatti in preparazione.
Abbiamo scelto un antipasto di mare, sebbene molto ricco, per via dell'ora tarda era incompleto di alcuni piatti già terminati (es. polpo con patate). I due primi, fregola e spaghetti allo scoglio, abbondanti e saporiti.
Consiglio l'esperienza.
Melogran0
.
13 Marzo 2024
6,0