The restaurant is located on the outskirts of Vignola adjacent to the Panaro river valley. The dishes are inspired by local tradition with refined reinterpretations such as the delicious chocolate tortelloni with mushroom sauce or passatelli with truffle. The meat-based second courses are also worthy of mention. The strong point of this place is the possibility of tasting the "borlenghi" cooked in a masterful way.
Good variety of desserts.
I found very efficient and friendly service even though the place was very busy.
Clean and accessible bathrooms.
giordana carani
.
25 Dicembre 2024
10,0
We ate divinely, exceptional tagliatelle with mushrooms, as well as the tortelloni, also the really good borlenghi, mala tagliatelle of beef and it was AMAZING, it melted in your mouth...... highly recommended!
Marco Miglioli
.
15 Dicembre 2024
8,0
Berlenghi, fried gnocco and fried mushrooms, among the best in the area. Grilled meat like venison was also very good. Well-kept environment and owner always present in the room
Lorenzo Mari, MBA
.
14 Dicembre 2024
10,0
Excellent food, good service. The only thing about the place is that it is very noisy, but this also depends on the customers who speak too loudly.
Antonietta Carrabs
.
10 Dicembre 2024
8,0
Very nice place, with very beautiful Christmas decorations. .
The owners are very welcoming and friendly, they make you feel at home. We ate and drank well. A place to return to.
Alfonso Gianferrari
.
07 Dicembre 2024
10,0
Excellent trattoria Attention to detail artisanal pasta spectacular meats very good experience and friendly dining room service
denis barbanti
.
05 Dicembre 2024
10,0
Quiet restaurant, recommended! It's a bit expensive but it's worth it!
I was comfortable while we were there...
I wouldn't mind repeating and trying another dish if I return to the area!
HanaK
.
02 Dicembre 2024
8,0
Delicious Borlenghi, and the very kind owner!
simona ferrari
.
30 Novembre 2024
10,0
L'occasione era un festeggiamento in famiglia e la volontà di assaggiare, chi per la prima volta (il sottoscritto) chi dopo tanto tempo, i Borlenghi.
Locale non tanto grande, un po' rumoroso ma curato.
Si parte con i sopracitati Borlenghi, un prodotto unico, quanto goloso. Sottilissimo ventaglio di pasta friabile (e unta) con all'interno del lardo conciato e Parmigiano Reggiano. Uno tira l'altro (considerando anche che escono a ciclo continuo dalla cucina e sta a te "dire basta").
Tortellini in brodo di cappone, notevoli.
Piccoli e in buona porzione. Serviti in tazza (come tradizione vuole), seppure resa un po' più "scicchettosa". Filetto di manzo alla griglia ottimo e scioglievole (oltre che abbondante), funghi porcini fritti buoni (ma non è difficile), tagliatelle ai porcini gustose anche se un filino insipide, gnocco fritto eccezionale con prosciutto davvero aromatico e dolce.
Si chiude con un tiramisù tradizionale, nella media.
Prezzo onestissimo; esperienza da ripetere per provare quanto avremmo voluto ma non c'era fisicamente più posto per concedercelo.
Bravi!!
Pal_zero
.
29 Agosto 2024
10,0
Ci sono andato qualche domenica fa con moglie e figli. Esperienza molto positiva. Minestre ottime così come il gnocco fritto ed i dolci. Personale gentile e disponibile. Locale molto pulito ed accogliente. Buona scelta di vini. Prezzo onesto. Lo consiglio.
Luca T
.
15 Luglio 2024
8,0