This restaurant is grossly underrated. This is the second time we have come to Turin this year and this is our second meal at Madia. I'm running out of superlatives to describe the experience. Fabulous and unmissable.
Jacqueline
.
04 Agosto 2024
10,0
Truly a wonderful surprise!! The elegant but sober and welcoming environment, the dining room staff always kind, attentive but above all smiling. All the dishes are simply delicious, with excellent raw materials and a process that respects and enhances them. You can see there is passion and dedication!!! The bill was also correct, we had the 4-course menu of your choice and it was perfect!
Laura Barbieri
.
01 Agosto 2024
10,0
It's the third time I've been back to this place, every time it's always 5 stars! The quality of the products, the excellent staff, the flavor of the dishes that explodes in your mouth with every bite. For me, the chef deserves a star. You absolutely must try this experience.
Giusi Labate
.
28 Luglio 2024
10,0
Bravo for these tasty and beautiful dishes to look at
Chris tophe
.
27 Luglio 2024
10,0
Beautiful and delicious restaurant. Very very good all customer service. Recommended for important dinners. Fair price, parking a little inconvenient but it's located..
Elaborate dishes. Meat and fish. Favorite dessert: the restaurant's main dish: apple dessert. Highly recommended. we had a really excellent Gewürztraminer
ELISA LETO
.
13 Luglio 2024
10,0
Everything perfect, amazing food and very honest prices.
Alessandro Lovera
.
13 Luglio 2024
10,0
Second time and boomm! If I liked it the first time, this one won me over! Chef Elisa Hoti has crystal clear talent and the great thing is that she can still improve! The place is a wedding favor set in an oasis of tranquility on the foothills of Turin, the service is impeccable, the food is spaghetti with sea urchins and black garlic of which I attach photos to pass on to posterity! Thank you
Bruce Wayne
.
02 Luglio 2024
10,0
One of my favourites. An experience more than a meal. Fantastic food and fantastic chef
federica aglietta
.
03 Giugno 2024
10,0
Esperienza che è andata bene aldilà delle mie aspettative. La proposta gastronomica di sei portate mi ha permesso di avere un panorama molto completo delle capacità tecniche dell’estro della brigata di cucina. Ingredienti raffinati quali la lingua di vitello, il fegato grasso, le capesante, il petto d’anatra, il piccione si sono alternati con una accattivante armonia e in una progressione di gusti e di sapori estremamente equilibrati. Per finire in dolcezza con una proposta di desserts non ampissima ma sicuramente interessanti. Da segnalare @al contadino non far sapere”…. dove la pera caramellata si fonde letteralmente con un mantecato al parmigiano. Servizio attento ed empatico. Il tutto per un costo quasi simbolico a coronare un’esperienza che a parer mio non esito a definire uno dei miglior rapporti qualità/prezzo oggi sulla piazza di Torino. Esperienza da ripetere con la compagnia più giusta.
Michael
.
02 Giugno 2024
10,0
Ristorante con pochi coperti nella pre collina torinese che mi ha sorpreso in positivo.
Menù molto curato, personale gentilissimo e molto preparato a rispondere a qualsiasi domanda, piatti bellissimi e buonissimi!
Tutto davvero TOP!
Raccomandato!
Fiorenza
.
11 Maggio 2024
10,0