Excellent regional Piedmontese food: tongue gem in red sauce, but not only that.
Appropriate traditional and local wines.
Silvio Barbiera
.
21 Dicembre 2024
8,0
All very good... the menu without too many frills, normal and genuine dishes and really tasty... friendly and very knowledgeable staff, always full, there must be a reason
..well done guys
Momo
.
17 Dicembre 2024
10,0
We came here by chance for lunch with a colleague and we were favorably impressed. A typical Piedmontese trattoria that makes you feel at home: small but warm place, few seats and not very noisy, all the staff are kind, helpful and friendly; as for the food, the dishes are made with high quality raw materials and presented without too many frills. Excellent choice of wines. In a word? Highly recommended 👏
Luca Bordignon
.
13 Dicembre 2024
10,0
Being guests of La casa di Bacco is always a guarantee of full satisfaction. In addition to consuming excellent traditional dishes, you are faced with a great respect for the raw materials, cooked or assembled naturally. The service is also very attentive and attentive and gives the feeling of always being a welcome guest in a friend's house. Great possibilities to choose from excellent wines with the advice of knowledgeable and knowledgeable people. Personally I recommend it without hesitation.
Anna Destefani
.
30 Novembre 2024
10,0
We went for dinner for the mixed boiled meat! Excellent as always!
Cristina Santi
.
17 Novembre 2024
10,0
Finally a Piedmontese trattoria that has not barricaded itself behind the untouchability of tradition. Let's be clear, it is not an experimental restaurant: the dishes are traditional but they are all updated and made tastier, more interesting and curious. A sigh of relief! And listen, there is a real attention to vegetarian dishes with ingredients that come from the earth... no seitan!
Very extensive wine list, starting from the bottom.
The service is good... every now and then you feel a little in awe... but it will be a personal feeling...
Massimo Teghille
.
12 Novembre 2024
10,0
I ate very well. From appetizers to dessert. All very good and Piedmontese cuisine. Advise
Roberto
.
05 Novembre 2024
10,0
Avrei voluto dare un voto superiore ma purtroppo la carne che ci hanno presentato al tavolo era troppo cotta benché avessimo chiesto cottura media. Il servizio è Gentile e cortese. I piatti sono tutti preparati con cura: ottimi funghi fritti. Eccellente la cantina ed il barbaresco che ci hanno propostoera una ottima soluzione con eccellente rapporto qualità prezzo. La carne purtroppo mi ha deluso sotto il profilo della cottura, perché benché di ottima qualità era davvero immangiabile ed avrebbero dovuto capire che andava cambiata
Luigi T
.
03 Novembre 2024
8,0
Se non si sa dov’è, è inutile girovagare a vuoto. Una volta trovato, una porticina con vetrina adiacente. Buona possibilità di parcheggio nella via. Personale simpatico e competente, in particolare la titolare. Esposizione di formaggi in una vetrinetta con etichetta. Sembra poco, ma nell’1% dei ristoranti italiani si trova questa possibilità di scelta. Il menu prevede antipasti piemontesi, primi (4) buonissimi e secondi di carne bovina e di maiale. Dolci semplici ma attraenti. Il pezzo forte sono comunque i formaggi che si possono scegliere e soprattutto gustare senza miele o marmellata: nature…
Prezzi ragionevoli anche nei vini con possibilità di calice. Da frequentare di più.
MAXB1010
.
18 Ottobre 2024
10,0
I can only say that here we ate Piedmontese mixed fried food in an evening dedicated to nothing short of epic.
Gabriele Burdisso
.
15 Ottobre 2024
10,0