We ate really well with a 25€ menu
Valentina C
.
23 Giugno 2025
8,0
Trattoria discovered in the last year, but when we can we return with great pleasure. Traditional dishes to lick your lips, especially the trio of first courses and the borlenghi! honest prices and quality.
the last time we were there during the cherry season we gorged ourselves on them, delicious!
A special thanks to the owner, Massimo, a great host and not only 😊
Alessandra Iustina
.
21 Giugno 2025
10,0
Overall everything normal borlengo not very soft and a bit burnt the normal trio maybe you should take the single dish. The pink tortelli are the best
Crescentiine excellent both in size and cooking.
Normal gnocchi. The table staff very young and a bit inexperienced but willing.
Always kind and helpful.
Added value and that they also have rooms and this can be useful for those who have to host people who come from out of town. In the end we go back but taking single dishes and not ready-made menus
Danny
.
19 Giugno 2025
6,0
Only tried the restaurant, nice typical dishes, lots of people, but friendly service!!!!
riccardo cilemmi
.
19 Giugno 2025
8,0
Borlenghi top! But also the trio of first courses or the gramigna with ragu. Fantastic Duroni! Massimo and his staff always up to the task.
Paola Marra
.
14 Giugno 2025
8,0
Trattoria in Vignola, typical food from Modena. Location not exciting but still nice. Paper tablecloth but very good traditional dishes. We had tigelle as an appetizer, fried gnocco and borlenghi with raw ham and parmesan, a bit expensive €7 for four pieces, but then the best dishes were the pink tortelloni with beetroot and robiola. We also had tortelloni with ragù and gramigna alla campagnola. Bitter coffee and cherries, typical of the place. A quarter of San Giovese and water. €108 for 4. Service a bit absent, the tortelloni with ragù arrived when the other 3 first courses were practically finished but overall I feel like recommending it.
Marco Spanu
.
09 Giugno 2025
6,0
Kind and friendly staff, average food. Too bad the disorganization on the coordination of the kitchen on the exit of the dishes... a second course arrived immediately but those who took the first courses had to wait a long time.
alessandro cilloni
.
08 Giugno 2025
6,0
Excellent restaurant, our 2 dogs were welcome, everything was very good, generous portions, served with kindness and excellent value for money. It also has a large private car park.
Davide Parmeggiani
.
03 Giugno 2025
10,0
Certo con il menù da 25 euro non uscite con la fame.
Ottimi i borlenghi e il dessert al nocino.
Tigelle con affettati senza infamia e senza lode, crescentine ok.
Buoni i primi tranne i bigoli niente di speciale e troppo cotti.
Sarebbe un locale da 4 stelle premiando la tipicità.
La location è un disastro, 20 persone circa in una saletta al terzo piano, un delirio acustico, si aggiunga che la finestra nuova ma difettosa si apriva male.
Il servizio faceva quello che poteva, per via dell'ammasso di gente eravamo costretti a passarci i piatti.
Il cameriere aveva portato i Bolenghi per tutti tranne tre che li hanno ricevuti (con un Borlengo in omaggio per scusarsi) 45 minuti dapo.
Scandaloso un locale su tre piani senza montacarichi per i piatti.
Per forza che chi serve è stressato e non ha tempo per gestire bene il cliente!
Se come dicono hanno posti all'esterno anche anche, altrinenti meglio evitare.
Paolo Holzl
.
22 Aprile 2025
6,0
Accoglienza: ottima. Personale: veloce e efficiente. Il gnocco fritto, le tigelle e il borlengo con salumi: superlativo. Lambrusco: fresco e buono. E alla fine un piccolo presente con mimosa e cioccolatino per la festa delle donne. Se ripasso da Vignola ci torno sicuramente.
Adriano M
.
08 Marzo 2025
10,0