Excellent service, very tasty risotto *****
Stefan Eichkorn
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29 Agosto 2025
10,0
Great food, a wonderful, friendly atmosphere. Excellent service, and always a great wine selection.
Lisa Lochmann
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28 Agosto 2025
10,0
Must-visit in the Barolo!
A visit to the Barolo is not complete without having eaten at Trattoria in Piazza. The evening begins with the always welcoming Emanuela who is eager to talk about all the dishes with passion and love for her food. Her English is excellent, and her explanations all the more so. The atmosphere in the restaurant is intimate with a feeling like you are really coming into someone's home. For summer evenings, there is also a small terrace.
That said, the food is what makes Trattoria in Piazza so great. The food is delicious, traditional and made with love. For primi, the Agnolotti is highly recommended! Portions are good, making it easy to eat antipasti, primi, secondi and dessert. Allergies (such as nut allergies) are well catered for. Finally, the wine list is extensive and offers many local wines, such as Barolo, Arneis and Nas-cetta.
Reservations are recommended, but not required. For those not used to Italian dining times: dinner starts at 20:00.
P. Zevenbergen
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28 Luglio 2025
10,0
Necesitábamos volver a visitar este lugar, principalmente para el tonnato Vitello que es de clase mundial! Un bravo enorme al chef 👏🏻👏🏻 seguido de tajarin al ragù que también son extravagantes 😋😋 Fui por el scamone di vitello 🥩 - top of the pops! Por último, pero no por ello menos importante, el consejo: ¡guarden sitio para sus postres 🍮 están fuera de este mundo!
Alex B
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21 Aprile 2025
10,0
Truly exceptional trattoria discovered by chance...genuine food cooked with skill, top quality ingredients at fair prices, kind and friendly staff, excellent desserts...I'll be back as soon as I can...a really nice trattoria...and the lady who manages the tables is very good and very nice!!
Pippo Alo
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20 Aprile 2025
10,0
I took the appetizers and the plin agnolotti...fabulous. highly recommended.
Roberto Monaco
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12 Aprile 2025
10,0
Avrei voluto intitolare la recensione: "Quando uno strepitoso pasticcere, deve anche cucinare", ma temevo potesse confondere i lettori.
Siamo in un piccolo paesino a poca distanza da Alba, più in alto rispetto a Grinzane Cavour, non ancora toccato dal over turismo che inizia ad interessare anche le Langhe.
Cucina langarola, menù degustazione a 50€, ma se si sceglie alla carta un pasto di 3 portate costerà intorno ai 40€.
Buono il vitello tonnato (anche se personalmente preferisco la carne completamente cotta e non rosata come un roast-beef), così come i tajarin al ragù, gli agnolotti al sugo d'arrosto e la faraona. Tutti i piatti curati, ben presentati e buoni. Ma nessuno che fa esclamare di stupore. Come degli esercizi ben svolti, ma senza quel quid di eccellenza che te li fa ricordare a lungo.
Tutto questo fino ai dolci, dei capolavori: bunet strepitoso, così le pere cotte nel vino e accompagnate da un semifreddo allo zabaglione. Ma la vera chicca è stata la tradizionale torta langarola di nocciole, farcita a metà con della marmellata, come fosse una sacher, e ricoperta da un velo di cioccolato. Questa si che sarà ricordata per sempre.
Peccato che l'osteria non possa avere al suo servizio uno chef di eguale estro e bravura.
Da venirci se si è nei paraggi.
Aeternauta
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13 Marzo 2025
8,0