It welcomes passing guests and regular customers (a guarantee), worth mentioning are the cloth tablecloths and napkins. Affable staff, interesting and pleasantly written menu in Piedmontese, with a version in Italian. Excellent choice of local cheeses. Thank you.
Stefania Franco
.
30 Agosto 2024
10,0
Maximum courtesy and friendliness, excellent and well presented food.
Alessandro Ghio
.
28 Agosto 2024
10,0
Absolutely worth trying, excellent quality of cheeses, friendly staff and exceptional owner
Roberto Mana
.
24 Agosto 2024
10,0
Small restaurant with a menu of local products, discreet and economical.
Roberto Marchetti
.
23 Agosto 2024
8,0
Very friendly and helpful owner, excellent food, I highly recommend fried mushrooms. Variety of cheeses of all types are their strong point. Everything OK
Luca Rosso
.
20 Agosto 2024
10,0
We chose this Trattoria attracted by the vast choice of cheeses... And we did well. Typical place, kind service (delicious walnut and raisin bread), good dishes with a sincere taste. You can choose between a fixed menu (€30 for starter, first course, second course and dessert) and an à la carte menu (3 starters, 3 first courses, 3 second courses and 3 desserts). Good wine list.
Definitely worth trying are the Val Varaita gnocchi, plin and cheese platter (there is a dedicated area where you can choose between goat's, cow's milk, pecorino and blue cheeses...).
Advised
Maria Grazia Pastore
.
18 Agosto 2024
8,0
We ate very well, the food was excellent and the service was the same. We recommend it! Compliments!
Lucia Gallo
.
13 Agosto 2024
10,0
Typical Piedmontese trattoria in the center of Saluzzo, a stone's throw from the railway station (convenient parking) the peculiarity of this restaurant, in addition to the good food, is the vast selection of particular cheeses from the area and the region (I have never seen a cheese buffet like this) Super TOP and the choice of wines by the glass, I paired the cheeses with a delicious passito wine. Excellent quality at a fair price. Highly recommended. I'll be back.
PAOLO NEBULONI
.
09 Agosto 2024
10,0
Cercavamo un posto dove mangiare tipico ad un prezzo onesto.
Lo abbiamo trovato.
Il locale è piccolo e famigliare, ma ben curato.
Ottima la carne cruda al castelmagno.
Buoni anche gli agnolitti del plin, hanno soddisfatto sia la moglie che i bimbi.
Ma il vero protagonista è il tagliere dei formaggi.
Una selezione gigante e tutta di formaggi estremamente peculiari, raccontati dalla signora.
Ho preso il piatto da 9 assaggi, i pezzi erano generosi, non sarei riuscito a mangiarne di più da solo.
Peculiare la scelta di servire tutti i vini in bottiglia magnum e far pagare quello che si è consumato!
SnarceZ
.
28 Maggio 2024
10,0
Cena in questo locale consigliato da amici. Locale senza troppe pretese, servizio informale, ma cordiale e disponibile. Particolare ed apprezzato la formula del vino al consumo. Bella e ben fornita la vetrina di formaggi che abbiamo apprezzato, come anche il resto della cucina. Da riprovare sicuramente.
Marcello C
.
10 Aprile 2024
8,0