Owner of an uncommon kindness and attention. Typical dishes with a touch of innovation and maximum attention to the quality of raw materials!! I will return whenever I can!!!!
Fabio Mancin
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31 Marzo 2025
10,0
Compliments to the dining room staff and the chef with whom I had the pleasure of exchanging a few words after dinner. In the dining room the owner explains the dishes with extreme attention, it almost seems like you are already eating while he is describing them to you, I tried following the advice of the equally good waitress the tongue as an appetizer, very delicate, the tortelloni with butter and sage which are an explosion of flavors since the ricotta inside is truly exceptional, and to finish a delicious rabbit with potatoes. Well done well done and I can't wait to come back
Diego Bruno
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31 Marzo 2025
10,0
A trattoria among the top 5 in Bologna. Impeccable tortellini. Traditional dishes prepared with care. Lightning-fast service. Reservations required.
Francesco Luconi
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29 Marzo 2025
10,0
Just one word: exceptional.
Absolutely recommended.
Alessia Fra
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28 Marzo 2025
10,0
Not only is there everything: quality, hospitality, story of the territory, competence, splendid hand in the kitchen, elegant and refined and not cloying, but beyond this it is the smile, the joy and the grace with which they work that makes this a place not to be missed in Bologna. Even if you pass by for just one day. To try: everything!
Gabriele Giuga
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27 Marzo 2025
10,0
We ordered tortelloni and was blown away by how good it taste! It was juicy and delicious. Worth coming back to this restaurant again just for this dish 👍🏼
ZX T
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24 Marzo 2025
10,0
We had dinner and had a great time, very attentive service and excellent dishes. We ate the ricotta flan with artichokes as the appetizer of the day, the tortellini and maccheroncini al torchio with bacon and finally the tosone with artichokes. The trifle is excellent. Good quality/price ratio. Absolutely worth trying even if it's not easy to book.
Luca
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23 Marzo 2025
10,0
Excellent first and second courses, friendliness and speed
Luca Maltempo
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22 Marzo 2025
10,0
Ultimamente sono stato abbastanza spesso in questa trattoria ed in tutte le occasioni ho cenato molto bene.
Nel menu alcuni piatti sono praticamente fissi, altri ruotano solitamente a cadenza mensile in base alla stagionalità dei prodotti, inoltre ci sono quasi sempre dei fuori menù.
Apprezzo molto la filosofia di Flavio e Tommaso per quanto riguarda le materie prime, la loro accoglienza e l’atmosfera del locale, nonché l’usanza di non assegnare i tavoli su turni, quindi niente vincoli per quanto riguarda gli orari se non quelli della cucina.
Posto una serie di foto che rappresentano tre diverse cene, quindi troverete il cappello del prete brasato con purea di patate e giardiniera di verdure, la faraona alla cacciatora, la tagliatella al ragù bolognese, la gramigna al torchio con salsiccia e zucca, i tortelloni farciti di ricotta e zucca violina con amaretti, la polentina di mais con gorgonzola e funghi, le polpettine di carne mista con funghi, il rotolo di coniglio disossato lardellato farcito con castagne, la cheescake di ricotta con caramello salato, il creme caramel e la zuppa inglese.
Occhi D
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28 Febbraio 2025
10,0
Trattoria a 2 passi dalla stazione dei treni. Ambiente informale. Servizio empatico, efficiente.
Ho assaggiato:
- Un ottima Albana 1/4 L ( Marta
Valpiani) .
- 750 ml acqua
- 1 maccheroncino al torchio con
salsiccia e zucca, ottimo nella sua
semplicità.
- 1 torta con noci, cioccolato
bianco e una crema di zabaione,
Ottima
- 1 caffè corretto sambuca
Ricevuta da 30€, buon rapporto qualità,/prezzo.
Consiglio questo locale perché si mangia e si beve bene.
L' atmosfera è piacevole.
ispidina69
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28 Gennaio 2025
8,0