A lovely Milanese trattoria. The place is very charming, like a trip back in time. The food is all very good, but the cutlet was a bit overdone. Highly recommended!
giupepe83
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23 Novembre 2025
8,0
Nothing to say, everything's good. However, tradition sometimes doesn't require much innovation. Excellent wine, fair markup.
Studio Montaperto
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17 Novembre 2025
10,0
Empathetic and helpful staff:
High quality food.
One of the few places where, despite spending, you can still find refined cuisine.
Anna Zitoli
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01 Novembre 2025
10,0
The venue and service met expectations. The bill and some of the dishes—the cutlet in particular—were questionable. Overall, a good recommendation, and the attentive and meticulous family feast.
Giacomo Cortese
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29 Ottobre 2025
10,0
amazing risotto, exceptional cutlet, very good wine list
giuseppe corvino
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28 Ottobre 2025
10,0
The atmosphere and service were excellent!
Most of the dishes were fairly average, but the standout was definitely the Cotoletta alla Milanese.
Eyal Mamistvalov
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23 Ottobre 2025
8,0
Good family restaurant but not in a good location. The food ok but the veal is the best.
olive son
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22 Ottobre 2025
8,0
Delicious authentic Italian food, in authentic surroundings and professional and friendly service
Bjarne Fey
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22 Ottobre 2025
10,0
Bellissimo locale, ben arredato ed accogliente. Si respira l'aria di una volta. Il risotto allo zafferano era fantastico e non si può, in un locale simile, rinunciare alla famosissima cotoletta alla milanese, fatta da mani sapienti e con carne di prima qualità. I prezzi potrebbero essere considerati un pochino alti ma è come fare una seduta di analisi ed uscirne felici! Provatelo!
Fabrizio d
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16 Luglio 2025
10,0
Trattoria del nuovo macello, locale affollato ma piatti semivuoti, un eccellente risotto allo zafferano. Una Micro cotoletta senza osso dal sapore insignificante alla modica cifra di €. 31,00 , una porzione (si fa per dire) mondeghili cioè 6 micro polpettine €. 17,00 che mi ricordano l’appartamento milanese di un famoso film di Renato Pozzetto, siamo a Milano, Fortunatamente abbiamo trovato una gelateria aperta giusto per introdurre del cibo per un apporto calorico equilibrato .
Alexbo@
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10 Luglio 2025
6,0