It's the creation of Bolognese food... they charge... but very high quality food... first courses prepared by them... second courses for 10... try lamb and sliced meat...
Roberto D'Ascenzo
.
13 Agosto 2024
10,0
We ate well, two second courses of first courses and a cut (even if drowned in oil) with a truly super side dish divided into two.
There is no paper menu (they didn't give it to us) so regarding the prices you order in the dark, in my opinion they are also high compared to what you eat.
In the end, with a bottle of water, 1/4 of wine and a coffee (€2), we spent €61 for a restaurant, which I would say was excessive.
Giuseppe Valle
.
03 Agosto 2024
6,0
Excellent first courses, excellent tagliata and among the desserts I recommend the mascarpone cream
Cosimo Millevoi
.
26 Luglio 2024
10,0
Family environment like being at your mother/grandmother's house....
Francesco Di Leonforte
.
20 Luglio 2024
10,0
I was there for dinner with my friends, we all decided to have the tagliatelle, which we thoroughly approved. Very tender and tasty meat, once finished we had the eggs fried in the pan, a delicacy. Rustic but at the same time very welcoming environment, honest prices and friendly and always helpful staff. I will certainly return. Highly recommended.
Alessio Forlani
.
16 Luglio 2024
10,0
In zona per mangiare ci sono mense e alcune trattorie. Al Gallo si mangia bene. Tipico. Un pò sderenato come deve essere una trattoria. Il servizio è un pò alla buona. Per gli intenditori .. intendo che probabilmente nessuno ha fatto l'alberghiera e si vede. Ma sono gentili. Il conto un pò alto per la qualità complessiva (per questo tre stelle). Ma alla fine io a volte ci torno perchè si mangia bene.
Rax3dita
.
05 Luglio 2024
6,0
Fantastic place, I honestly highly recommend it. Very familiar environment but one that makes you feel at home. Fantastic food and high quality. Their cut was something unique. I will definitely go back.
Enkeled Hoxha
.
05 Luglio 2024
10,0
Excellent food and also very good service
Salvatore Ciotta
.
28 Giugno 2024
10,0
One of the best meals I had in Italy.
T. M.
.
27 Giugno 2024
10,0
Un ristorante che conosco da anni anche se ne sono passati circa 5 dall'ultima volta che l'ho frequentato. Il menù è sempre lo storico ma ha perso qualcosa rispetto al passato (forse la mano di chi li prepara).
La gramigna alla salsiccia e la tagliata si salvano ancora, il resto è decaduto, vino della casa sfuso imbevibile.
La location era già affollata al tempo ma sembra che ora siano stati aggiunti ulteriori tavoli e ci si trova accalcati uno accanto all'altro, difficile conversare con i propri commensali sia per la mancanza di adeguata insonorizzazione aggiunta alla vicinanza di altri tavoli che sembra di intromettersi indelicatamente (poi siamo italiani e il vociare alto è una caratteristica).
Camerieri gentili ma distratti e sbrigativi per cercare di gestire tutti quei commensali.
Pupcik
.
15 Giugno 2024
6,0