Delicious food! Especially the pasta with the oxtail souce!
Laszlo Solyom
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03 Settembre 2025
10,0
Ate here twice during a week in Rome since it was recommended by my Airbnb host. Delicious food, reasonable prices, and no reservation required both times! Service was good (by European standards 🙂) and wait staff was very pleasant
Tony Liu
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30 Agosto 2025
10,0
Thank you, great welcome, homemade and very good😊
franck lelong
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29 Agosto 2025
10,0
A very nice restaurant in Rome recommended by the Routard, don't hesitate to stop there, the chef speaks very good French and comes to see you at the table!
Eric POISSON
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28 Agosto 2025
10,0
I typed on Google: "The best in the area," and thanks to the reviews, I made this wonderful discovery.
Top Roman cuisine...
Bucatini amatriciana, serious stuff
Lamb and suckling pig soft as butter, and probably the best potatoes I've ever had.
Authentic, friendly service with the right recommendations. You can feel the atmosphere of Rome and the Romans.
Super traditional place.
Appetizer, first course, second course, side dish, and dessert: €35 well spent...
Federico Aniballi
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27 Agosto 2025
10,0
A recommended option. It costs around €35 for a starter, wine, two sharing dishes, and dessert. A good choice for the Vatican area.
Juan Nieto
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27 Agosto 2025
10,0
Impeccable traditional food, professional and friendly service
Andrea Labate
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26 Agosto 2025
10,0
Very good dinner, Roman specialties with excellent value for money, kind and knowledgeable staff, a restaurant with Italian staff
Daniela Bressan
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21 Agosto 2025
10,0
Personale gentile e disponibile. Abbiamo mangiato solo secondi, niente primo. Tutto ottimo! E gli antipasti e secondi che abbiamo visto passare molto interessanti. Abbiamo chiudo la cena con tiramisù classico e al pistacchio delizioso! Sicuramente da provare!
loredana1401
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27 Aprile 2025
8,0
Il locale è ben collocato vicino ai musei vaticani, inoltre è simpatico ed accogliente,
così come lo è il servizio (più che simpatica la ragazza che ci h servito). Purtroppo alti e bassi nelle pietanze. Le puntarelle erano tenere e ben condite. I fagioli con le cotiche invece erano da rivedere: acidità eccessiva causata presumiamo dal pomodoro e dalla carenza di cotiche. I carciofi alla romana sapevano di lesso: suggeriamo di diminuire la quantità di acqua ed aumentare l'olio, anche se quest'ultimo costa più dell'acqua, ma visto che vengono venduti a 6 euro l'uno forse si può fare. Buona la trippa e molto buona la coratella. Bevibile il vino della casa. Il ricarico importante sull'amaro contribuisce in modo significativo a tenere basso il rapporto qualità / prezzo.
GiovanniSeba
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27 Marzo 2025
6,0